Alpha Industries lanceert prachtige spa’s i.s.m. Iberspa

Alpha Industries lanceerde verleden jaar een samenwerking met de Spaanse producent Iberspa. Beide bedrijven bundelen meer dan 60 jaar ervaring in made-in-Europe wellness. Deze samenwerking resulteerde in een ruim gamma aan spabaden met voor ieder wat wils.

De ruime garantiecondities tot 15 jaar zeggen genoeg over de kwaliteit. De privé spa’s blinken uit in design en performantie. De inspuiters die verschillende massages voor elk deel van het lichaam voorzien, openen een nieuw universum van welzijn. Het ontbreken van zichtbare schroeven aan de buitenzijde in combinatie met subtiele ledstrips verraden de uitzonderlijke klasse. Er zijn 3 verschillende lijnen waar je uit kunt kiezen: Intense, Disclosure en Chaleur. De onberispelijke waterkwaliteit wordt gegarandeerd door een uitgekiend (hoge-druk) filtersysteem in combinatie met uv- of ozondesinfectie en een wateranalyse app. Ook ecologie wordt d.m.v. een uitstekende isolatie hoog in het vaandel gedragen. De stille pompen, het surround Bluetooth audiosysteem, de wifi touch bediening en aroma- en lichttherapie garanderen de ultieme hydrotherapiebelevenis.

Voor de professional zijn er overloop-spa’s met buffertanks en filtersystemen inclusief automatische chloordosering. Deze kunnen in- en opgebouwd worden, waarbij de filtersystemen zich in de aparte technische ruimte bevinden. Deze hoogwaardige spa’s zijn verkrijgbaar in rvs, acryl, hout en mozaïek. Het uitzonderlijk mooie design heeft verschillende omkastingsopties in o.a. Corian®, thermisch behandeld Ayous, steenfineer, Woodermax®. Je kan kiezen uit een hele reeks eigen ontwerpen van Alpha Wellness Sensations en de spa’s kunnen volledig worden ingebouwd.

Tenslotte is er ook een assortiment swimspas voor de liefhebbers met iets meer “armslag”.

Alpha Wellness Sensations – Swimspa Duo

 

 

Meer info: 
www.alpha-wellness-sensations.be