Artstone is al jaren uw specialist in zwembadboorden op maat van uw project

Artstone is uw specialist in zwembadboorden, natuursteen en terrastegels. Al 20 jaar produceren we zelf Belgische blauwe steen. De laatste jaren hebben we onze fabriek uitgerust met apparatuur om ons extra te specialiseren in zwembadboorden. Hierdoor kunnen we zwembadboorden in Belgische blauwe steen aanbieden in diverse afwerkingen, startende van minder dan 50 euro/lopende meter. Het voordeel? Dit luxeproduct kost hierdoor amper meer dan een Oosterse natuursteen waardoor u instaat bent om een extra mooi, high-end zwembad af te leveren aan een lagere kost!

Wat zijn precies de mogelijkheden in onze Belgische blauwe steen? Alle afwerkingen die u zich maar kunt bedenken zijn mogelijk en kunnen uiteraard ook volledig doorgetrokken worden naar het terras in de vorm van bijpassende klinkers en tegels aan een scherpe prijs. Gevlamd, gebouchardeerd, gezandstraald, getrommeld en ga zo maar verder. Alles is mogelijk. Voor zowel landelijke als moderne projecten zijn er talloze opties.

Bent u op zoek naar een simpele deksteen, een bullnose of eerder een rechte of ronde L-neus? Alles is mogelijk en we denken dan ook graag met u mee. We leggen de focus op een vlotte levering en zorgen voor een relatief korte leveringstermijn zodat uw projecten vlot verlopen.

Past Belgische blauwe steen minder in uw projecten? We hebben ook een zeer uitgebreid gamma aan keramische tegels die we in onze eigen fabriek tot bullnose kunnen bewerken. Liever een rechte neus? Ook dit is mogelijk bij Artstone. Ons volledige gamma keramische terrastegels is beschikbaar in keramische zwembadboorden. Verder zijn materialen zoals Sinai Pearl, graniet en andere materialensoorten doorgaans op stock. Op zoek naar een partner voor uw stock? Vraag het ons en wij maken met veel plezier een mooie prijs voor u op en denken graag met uw projecten mee.

Bent u dus op zoek naar zwembadboorden? Contacteer dan zeker Artstone voor ons zeer complete gamma en vlotte aanpak!

Meer info:
www.artstone.be/zwembadboorden/