Pollet Pool Group introduceert Piranha X

Pollet Pool Group lanceert met Piranha X een nieuwe generatie zwembadreinigers. Met Piranha X kies je voor een hoogkwalitatief toestel, een onderhoudsvriendelijk product en simpelweg de ‘best in class’ robot. Piranha X levert een glansprestatie in alle vergelijkende tests. Het sterke tandwielmechanisme van Piranha X vermijdt het gebruik van riemen en onderscheidt zich van de klassieke robots. Het geweldige uiterlijk van Piranha X is de kers op de taart.

De ‘Piranha X’-range wordt gelanceerd in 3 modellen: Go, Plus en Max. Go is een knap instapmodel voor de reiniging van uw zwembadvloer met 2 motoren. De Plus is geschikt voor een iets groter zwembadoppervlak en zorgt voor de reiniging van bodem, wand en waterlijn. De Max-versie heeft alle functionaliteiten van Plus met daarbovenop de bediening met je smartphone via Bluetooth en een onderwater ledverlichting.

Maar wat maakt Piranha X nu zo anders? De robots hebben met 19m3 de hoogste zuigkracht van alle zwembadreinigers in de markt. De speciaal ontworpen aandrijving werkt zonder riem, maar met een sterk tandwielsysteem. Dit resulteert in krachtige en meer stabiele bewegingen. De Piranha X is zo niet alleen onderhoudsvriendelijk en makkelijk hanteerbaar, maar vooral een stuk duurzamer dan haar klassieke tegenhangers. De 4D ultrafijne microvezelfilter zorgt voor een optimale filtratie. Uitgerust met 2 filters van elk 430 cm2 zorgt Piranha X zo voor een maximale filtratie van 3,7 l. Dankzij het ClearView deksel kan je eenvoudig de filters inspecteren. De robots hanteren 4 krachtige PVA-borstels geschikt voor elke zwembadvorm en elk soort afwerking. De extra pvc-borstel verhoogt de efficiëntie en maakt het vuil makkelijk los. Tot slot heeft Piranha X twee motoren terwijl de meeste van haar tegenhangers op 1 motor werken.

Piranha X ontzorgt je en draagt bij aan het verhoogd gemak van elke zwembadeigenaar. Op een efficiënte en handige manier zorgt de robot voor perfect schoon water. De 3 modellen werken ‘plug & play’ en onafhankelijk van de zwembadfiltratie. Je kan je robot programmeren op een externe timer voor automatisch gebruik. De GYRO technologie garandeert dat het zwembad automatisch 100% wordt gereinigd. De elektronische swifel vermijdt kabelverwarring en zorgt voor de unieke 360° draaibeweging van de robot.

Piranha X met de 3 modellen Go, Plus & Max zijn vanaf 1 juni 2021 beschikbaar bij Pollet Pool Group.

Meer info?
Neem een kijkje op www.polletpoolgroup.eu