De zomer komt eraan! Tijd om je zwembad in orde te brengen.

De gewapende pvc-zwembadfolies ELBE Pool Surface® worden gemaakt met milieuvriendelijke materialen. Ze hebben een lange levensduur en zien er bovendien goed uit. Hun innovatieve oppervlak verhindert de ontwikkeling van bacteriën, schimmels of virussen. Dit is een gezonde zwembadfolie die ervoor zorgt dat je volop van je zwembad kunt genieten.

Goed onderhoud van je zwembad is essentieel. Elke fout die je bij het onderhoud of de installatie van je zwembad of ook bij de waterzuivering maakt, kan immers tot onomkeerbare schade leiden die ook je gezondheid kan aantasten.

De kwaliteit van het water staat op de eerste plaats. Ze moet constant blijven, zodat je zwembadfolie beschermd is tegen vroegtijdige veroudering en ook andere verschijnselen zoals verkleuring, plooien of krassen vermeden kunnen worden.
Onze onderhoudsgids (verkrijgbaar in meerdere talen) is erg nuttig. We bevelen aan om hem te gebruiken voor een goede werking van je zwembad. Nu is het tijd om van een mooie zomer te genieten en in je zwembad tot rust te komen!

Elbtal Plastics – Zwembaden zijn onze specialiteit!

Meer info:
www.ELBEpools.com