Zeer interessante Hayward “Try Me”-aanbieding bij SCP Benelux!

Ontdek de AquaRite® Flo Advanced, de AquaRite® UV LS en de SumHeat Fi en krijg korting!

Van 1 mei tot 30 juni 2021 biedt SCP Benelux zwembadprofessionals de mogelijkheid om een selectie van nieuwe Hayward producten te ontdekken en tegelijkertijd te profiteren van een korting op de aankoopprijs.

De “TRY ME”-aanbieding betreft de volgende Hayward producten (zolang de voorraad strekt, een product per product range en per klant)

 • Elektrolyseapparaat AquaRite® Flo Advanced – Meer dan alleen een zoutelektrolyseapparaat!
  Deze zoutchlorinator regelt de zwembadapparatuur. Breed gamma chloorproductie (8, 16, 22, 33 en 50 gr/u) om aan de behoeften van alle zwembaden op de markt te voldoen. Transparante cel voor visuele controle van de productie. Gasdetector standaard inbegrepen. Bediening van de filtratiepomp en de verlichting. De stroom voor ledlampen (tot 50 W) wordt rechtstreeks geleverd door de schakelkast. Beschikbare opties: pH, ORP en mechanische debietdetector regelkits + aansluitkit (wifi of ethernet).
 • Elektrolyseapparaat AquaRite® UV LS – Nieuw 2021
  Het zoutelektrolyseapparaat AquaRite® UV LS combineert de drie beste desinfectietechnologieën: uv, zoutelektrolyse en hydrolyse.

  – De elektrolyse met een laag zoutgehalte zorgt voor het minimale chloorgehalte dat nodig is om het water perfect gedesinfecteerd te houden (zwemcomfort, lage onderhoudskosten, onderhoudsgemak en langere levensduur van zwembadapparatuur).

  – De uv-technologie wordt zeer veel gebruikt in grote openbare zwembaden en zorgt voor de vernietiging van de chlooramines, onder meer verantwoordelijk voor de chloorgeur.

  – De hydrolyse-technologie berust op de productie van vrije radicalen vanuit een cel. De derivaten van actieve zuurstof ontstaan uit een reactie met water en zijn drie keer krachtiger voor desinfectie dan de klassieke chloor.De slimme unit AquaRite® maakt het mogelijk de waterkwaliteit in real time te controleren (Redox-, pH- en vrije chloorgegevens) en voedt/controleert ook de uv-lamp met een teller van de gebruiksuren. Dankzij de Poolwatch app is het mogelijk apparatuur vanaf een smartphone op afstand te bedienen.

 • SumHeat Fi warmtepomp – Nieuwe uitvoering, één van de krachtigste programma’s op de markt!
  Innovaties die rekening houden met de verwachtingen op het gebied van energiebesparing en respect voor het milieu: In-Tech Full Inverter-technologie, 17 Kw en 30 Kw vermogen aangepast aan grote zwembaden, ontworpen om te werken tot -15°C, modulatie van het vermogen naargelang de buitenomstandigheden en de energiebehoeften van het bad (tot 30% energiebesparing in de regelmodus), wifi-module inbegrepen voor bediening op afstand (smartphone, iPad of PC), groot bedieningsscherm om informatie in real time te bekijken (eenvoudige en intuïtieve interface) en 3 jaar garantie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor alle details van dit aanbod en om het speciale bestellingsformulier aan te vragen. Wij zorgen voor het doorsturen van uw bestelling naar Hayward. Uw bestelling wordt rechtstreeks door Hayward geleverd zonder transportkosten.

Try and adopt!
Neem contact met ons op [email protected]

Meer info:
SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg – B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]