De Zodiac®-campagne ‘STREVEN NAAR SERENITEIT’ zorgt voor opschudding!

Tot 30 juni kunnen consumenten profiteren van een aantrekkelijk terugbetalingsaanbod tot wel € 110*! Om van deze actie te profiteren, moet de particulier voor 30 juni 2021 een Zodiac®-robot aanschaffen bij een van de aan de actie deelnemende distributeurs.

Na deze aankoop, registreert hij zijn Zodiac®-robot op de website www.zodiac-promo.fr/be om zijn voucher per post te ontvangen. De voucher is geldig voor alle aankopen bij dezelfde distributeur, en alleen in dat verkooppunt, tot 31 december 2021.

 

Zodiac® biedt zijn verdelers/professionele klanten hiermee een manier om de verkoop te stimuleren, bekendheid te verwerven en klantentrouw op te bouwen.

Vind een deelnemende distributeur:
www.zodiac-promo.fr/be

ONTDEK DE ALPHA IQTM

Met deze robot biedt de zwembadvakman zijn klanten het summum van technologie.

De zwembadrobot is essentieel voor het zwembadonderhoud & de drie modellen van de Alpha iQ™-reeks, RA6300iQ, RA6500iQ en RA6700iQ, bieden het allerbeste van de moderne technologie: optimale prestaties en intelligentie.

Gepersonaliseerde en autonome reiniging van alle zwembadhoeken, van de wanden tot de waterlijn en de bodem, dankzij een extra grote aanzuigcapaciteit en een zeer fijne filtratie (tot 60 micron).

Perfect geschikt voor alle ingegraven zwembaden tot 15 x 7 m en alle soorten coating.

Op de markt gebracht door Zodiac®, het referentiemerk voor zwembaduitrustingen. De gepatenteerde cyclonale afzuiging is bijzonder krachtig en langdurig voor een ultra-efficiënte behandeling. De Alpha iQ™ is uitgerust met het Sensor Nav System™ om de lengte, breedte en diepte van het zwembad te herkennen voor een optimale reiniging, waarbij de bewegingen en reinigingstijd worden geoptimaliseerd op basis van de verzamelde informatie. Voor volledig beheer op afstand wordt de Alpha iQ™-robot bestuurd via de iAquaLink™-applicatie (beschikbaar op iOS 10 of Android 5.1) en voor de modellen RA6500iQ en RA6700iQ doet de app ook dienst als afstandsbediening.

Nog een toegevoegde waarde: 3 jaar garantie + 1 jaar extra aangeboden op voorwaarde dat de robot binnen de 6 maanden na aankoop gekoppeld wordt met de iAquaLink™-applicatie (voorwaarden gedetailleerd in het garantieboekje).

Meer info:
zodiac-poolcare.be