Alpha Industries veelvuldig bekroond

Ook het afgelopen jaar is Alpha Industries weer met een aantal producten in de prijzen gevallen. Dit geeft aan dat zowel het ontwerp als de functionaliteit en uitvoering van onze producten steeds meer en tot op het hoogste niveau naar waarde geschat worden. Hiermee een overzicht van de “prijsbeesten”.

ESPA Innovation Award 2022| Eclipse Series | Winnaar
De ESPA Innovation Awards weerspiegelen het doel van ESPA om “de uitwisseling van ervaringen, best practices en knowhow te bevorderen” en de beste en meest innovatieve ideeën en diensten in de spa-industrie te erkennen. Dit jaar eerde de jury van internationaal actieve experts, spa- en kliniekexploitanten en ESPA-bestuursleden, professoren in de geneeskunde en vertegenwoordigers van design en architectuur onze unieke Eclipse-serie met de Innovative Spa Products Award.

Flexibel en groen, de cilindervormige Eclipse belichaamt de behoefte aan wellness buitenshuis na de pandemie. Veel thermische en horeca-activiteiten vinden plaats in de natuur, en deze oplossing, die eenvoudig te installeren is, combineert technologie, natuur, wellness en het buitenleven in één geheel.

Belgische Zwembad: Wellness and Zwemvijverbouwer 2022/2023 | Sauna | Goud
Vorig jaar werden op het gala van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 22/23” de beste projecten in België bekroond. Deze wedstrijd stimuleert de bouwers van de zwembad- en wellnessbranche om de kwaliteit van hun projecten te verbeteren en hun service op het hoogst mogelijke niveau te houden en om eindklanten te informeren over betrouwbare partners in deze sector. Een professionele jury onderzocht tot in detail hoe elk project tot stand kwam.

Onze Luxury Outdoor werd bekroond met Goud in de categorie Sauna. Stedenbouwkundig gezien mochten de eigenaren van het perceel geen zwembad aanleggen. Met een sauna-unit en spa heeft Alpha Industries toch hun tuindromen waargemaakt. De betreffende sauna heeft twee infraroodstralers. Aan de buitenzijde is de unit op maat afgewerkt met antracietkleurig Rockpanel, een materiaal dat perfect past bij de afwerking van de woning. Aan de binnenkant werden profielen van ayoushout gebruikt om de wanden en de ergonomische vorm van de banken te bedekken. Het resultaat is op zijn zachtst gezegd een luxe buitensauna.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be