Snelle montage, geoptimaliseerde doorstroming: ontdek de nieuwe “Einbauschacht light” van BINDER

Het turbinezwemsysteem HydroStar van BINDER is zeer geliefd bij de particulier. Om de installatie te vergemakkelijken, heeft BINDER nu een nieuwe inbouwschacht ontwikkeld. Een innovatie die zowel voor zwembadbouwer als eindklant interessant is.

Het turbine aangedreven tegenstroomsysteem van Binder staat bij steeds meer zwembadeigenaars bovenaan het verlanglijstje. Dit komt vooral door de brede, krachtige stroming die het systeem genereert. Met de HydroStar en EasyStar wordt het zelfs in kleine zwembaden mogelijk om aan duurzame zwemtraining te doen. En in tegenstelling tot bij pompaangedreven systemen, voelt de volumestroom aan als natuurlijk water.

De turbinezwemsystemen worden verkocht en geïnstalleerd door speciaalzaken. Tot nu toe werd de roestvrijstalen inbouwschacht van BINDER gebruikt voor de installatie van de HydroStar. Deze schacht is speciaal ontwikkeld voor het turbinezwemsysteem. De roestvrijstalen schacht weegt echter 30 kg en is dus geen lichtgewicht. Daarom breidt BINDER als specialist in zwembadtechniek nu zijn gamma uit met de lancering van de “Einbauschacht light”. Deze nieuwe inbouwschacht weegt slechts 12 kg en is gemakkelijker te hanteren dan de klassieke versie.

De ”Einbauschacht light” is verkrijgbaar voor alle HydroStar-systemen met één turbine. De schacht kan zowel in linerzwembaden als in glasvezelversterkte kunststofbaden worden geïnstalleerd. Met een hoogte van 360 mm is de schacht iets groter dan de rvs-uitvoering (320 mm). Door de licht afgeronde achterkant stroomt het water nog makkelijker naar de turbine dan voorheen, waardoor het stromingspatroon verbetert. Iedereen die de turbinezwemsystemen van BINDER wil testen, heeft de mogelijkheid om dit te doen met een gratis proefzwemsessie.

Meer info:
www.binder24.com/nl/proefzwemmen