Mis onze “Benelux Poolfair summit 2023” niet!

CF Group en zijn Benelux-dochterondernemingen zijn verheugd de terugkeer van de fysieke Poolfair in 2023 aan te kondigen. Hoewel de digitale editie een groot succes was (mede dankzij de vele professionals die het platform bezochten), zorgt het einde van de coronacrisis ervoor dat we weer in het echt kunnen samenkomen voor dit belangrijke evenement in de zwembad- en wellnessbranche.

De Benelux Poolfair Summit 2023 wordt gehouden in de beroemde Brabanthal in Leuven. Tijdens deze dag kunt u genieten van meer dan 2200 m² tentoonstellingsruimte, de nieuwigheden van 2023 ontdekken op de stands van de 24 partners, profiteren van leerrijke seminaries en de avond afsluiten met een feestelijk walking dinner

REGISTREER UW DEELNAME

Daarnaast bieden onze partners u seminaries, tientallen videopodcasts, een groot aantal interacties, een wedstrijd en nog veel meer aan. U krijgt talrijke voordelen, die gepaard gaan met uitzonderlijke kortingen. Zoals in voorgaande jaren zullen er vele prijzen te winnen zijn, zoals reizen, geschenken, goodies, enz.

MIS DIT REFERENTIE-EVENEMENT NIET!
De teams van CF Group kijken uit naar uw komst op de “Benelux Poolfair summit 2023”.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82

De bevoorrechte partners van de volgende Benelux Poolfair top 2023