Meet Digipool® Leo! Verwarm je zwembad van het vroege voorjaar tot het late najaar!

Bij een klassieke warmtepomp duurt het zwemseizoen 6 maanden. Met de Digipool® Leo verleng je dit naar ± 9 maanden! Van februari-maart tot oktober-november.

Een zwembad verwarmen tijdens het voor- of naseizoen is in ons klimaat meestal uitgesloten omdat de klassieke warmtepompen niet voldoende capaciteit hebben. De verwarming kan men doorgaans pas starten bij een luchttemperatuur vanaf 15°C. Voor of na deze periode is het rendement onvoldoende en het energieverbruik erg hoog en zonder resultaat. 

Een Digipool® Leo verbruikt 41% minder energie dan een standaard toestel. Jouw zwembad zal ook sneller opwarmen bij de opstart dankzij de hoge performantie.

Daarnaast maakt ons toestel ook gebruik van een Smart Grid integratie. Dat maakt de Digipool® Leo flexibel en efficiënt. De beheersing van schommelingen in stroomproductie zijn dus beter te beheren.

Een Digipool® Leo zal in de opstartperiode voldoende krachting zijn om non-stop het water op korte termijn ecologisch te verwarmen, zelfs bij nachtvorst.  Dit maakt de Digipool® Leo perfect om de zwemperiode te verlengen tot 9 maanden.

Meer info:
Digipool® is a registered product of:

FEA INTERNATIONALIZ
Krommewege 32A5
9990 Maldegem, Belgium

T +32 50 38 04 44
E [email protected]
www.digipool.be