T&A Group pakt uit met een nieuw gamma aan lamellen

2022 was een jaar van vernieuwing. T&A, producent van automatische zwembadafdekkingen nam twee firma’s van de TSPH group over –  Covrex® en Walter Pool – alsook de firma’s AquaCover en Morgana. Deze samensmelting heeft geleid tot het ontstaan van de T&A Group.

Met de geboorte van het nieuwe consortium was het ook van groot belang om het productgamma zo snel mogelijk te herdefiniëren. De lamellen kwamen hierbij als eerste aan de beurt. Bij de samenstelling van het nieuwe gamma aan lamellen werd rekening gehouden met o.a. de toepassingsmogelijkheden, de kenmerken en de verschillende prijsklassen.

Anno 2023 beschikt T&A Group dus over lameltypes voor ieders budget en naar ieders voorkeur.

De vier lameltypes binnen het nieuwe gamma zijn:

  • Origin: omvat alle 3-kamerige lameltypes die het meest courant zijn op de markt van de lucht geïsoleerde lamellen.
  • Quadro: een unieke lamel met quadro extrusie en gepatenteerde SIF-Technologie ( “Selective Infrared Filter”) dat toelaat om de condensatie te verbergen zonder solar-effect te verliezen.
  • Premium: een 4-kamer anti-algen lamel, de eerste in dit soort.
  • Covrex: een schuimgevulde anti-alg lamel met soepele polyurethaan verbinding.

Klik hier om de 4 lameltypes met elkaar te vergelijken.

Spotlight on: Quadro lamel
De Quadro lamel (nieuw sinds 2022) is de eerste lamel op de markt van de zwembadafdekkingen die de volgende 4 eigenschappen combineert:

  • Anti-alg profiel
  • Camouflage van condens, deze wordt vrijwel onzichtbaar
  • Geoptimaliseerd verwarmingsvermogen in de Black uitvoering
  • Complete anti-UV laag voor een langere levensduur

Dankzij de door T&A ontwikkelde SIF* technologie (Selectieve Infrarood Filter) kunnen de uv-stralen -verantwoordelijk voor het verwarmende effect- door de bovenste filter dringen maar tegelijkertijd toch de condens verbergen. Het is de enige lamel op de markt die over deze eigenschap beschikt, daar de andere anti-condensatie lamellen op de markt het solar-effect verminderen.

Meer info:
www.t-and-a.be