Het was een vroege Kerst bij SCP Benelux

Een formule die evolueert en steeds professioneler wordt, tot grote vreugde van onze klanten en onze leverancierspartners.

Ondanks een onderbreking van twee jaar wegens de coronacrisis, maar dankzij het succes van de vorige edities en een formule die gezelligheid combineert met technische ontdekkingen, nodigde SCP Benelux zijn klanten uit voor de jaarlijkse Open Dag in zijn vestiging te Zaventem.

Op 15 december 2022, in een prachtige kerstsfeer, kwamen 23 leveranciers hun nieuwe producten en hun bestsellers presenteren op het gebied van: robotisering, pompen, filters, inbouwdelen, verlichting, automatisering, afdekkingen, dekzeilen, waterbehandeling, tegenstroomunits, ontvochtiging, testers, 150/100e liner, dit alles om de aanwezige klanten zo goed mogelijk te informeren.

Deze dag, die altijd volledig bestemd is voor zwembadprofessionals, was ook een gelegenheid om alle technische en commerciële medewerkers van het agentschap te ontmoeten en met hen ideeën uit te wisselen.

Ondanks een matig jaar waren meer dan 170 mensen aanwezig, waardoor deze “vernieuwde” editie een groot succes werd.

Meer dan twintig prachtige prijzen werden tijdens de middag gewonnen, tot groot genoegen van de deelnemers. Wij willen de gelegenheid aangrijpen om via deze weg onze trouwe klanten te bedanken, degenen die ons hebben ontdekt en onze leveranciers zonder wie het succes van dit evenement niet mogelijk zou zijn geweest. Wij kijken ernaar uit u volgend jaar weer te zien!

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]