Kies voor onderhoudsvriendelijke Cedral terrasplanken rond het zwembad

Was jij al op de hoogte van de Cedral terrasplanken in vezelcement? Bouwmaterialenhandelaar Etex is al jaren een gerenommeerd producent in vezelcement materialen voor dak en gevel en heeft nu ook een vezelcement terrasplank in het gamma.   

Deze plank heeft een natuurlijke look, is splintervrij, antislip, onderhoudsvriendelijk en is heerlijk om blootvoets op te lopen. De terrasvloer is ook duurzaam en heeft enkele unieke voordelen. Vraag gratis een professioneel staalpakket aan.

Deze klanten in Rocourt waren alvast zeer tevreden! Lees hier hun verhaal.
De heer en mevrouw Detroz wonen in een mooie villa in Rocourt, een deelgemeente van de stad Luik. Een achttal jaar geleden gaven ze hun tuin een nieuwe look met een prachtig zwembad en een terras in exotisch hout. Het terras was heel erg mooi, maar vroeg elk jaar opnieuw veel onderhoud: schuren, oliën … Toen ze een nieuw afdekkingssysteem wilden plaatsen voor het zwembad en ze hiervoor een rail moesten installeren op het terras, besloten ze om uit te kijken naar een nieuw terras in een onderhoudsvriendelijker materiaal. Aannemer en ervaren specialist in het aanleggen van terrassen, Cedric Haid, stelde voor om met terrasplanken in vezelcement van Cedral te werken.

Plaatser én klant overtuigd
De vezelcementplanken hebben dezelfde esthetiek als een houten terras. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, kleurvast en voelen ze zacht en natuurlijk aan als je met blote voeten op de terrasplanken loopt.

Vlotte plaatsing
Dankzij zijn ruime ervaring met Cedral wist de plaatser precies hoe hij dit project tot een goed einde kon brengen. Hij brak het oude terras af en hergebruikte de houten structuur op de betonnen ondergrond. Met speciale clips zette hij de terrasplanken van Cedral vast op de onderconstructie die hij vooraf nog verstevigd had. De plaatsing verliep heel erg vlot.

Zachtgrijze tint voor een moderne look
Assorti met de moderne woning in wit-grijstinten kozen de eigenaars voor de zachtgrijze planken uit het kleurassortiment van Cedral. “De grijstinten geven het terras een moderne look die perfect bij ons huis past”, meent de eigenaar. De terrasplanken zijn in dezelfde vorm gelegd als het houten terras. Het afgeronde gedeelte van het terras werd op harmonieuze wijze afgewerkt.

Prijs vergelijkbaar met exotisch hout
De eigenaars besloten om meteen ook een nieuwe pergola aan te leggen en kozen daar opnieuw voor een Cedral terras. Beide terrassen samen hebben een grote oppervlakte en daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Toch is het koppel zeer tevreden over de prijs-kwaliteit van het project. “De prijs is vergelijkbaar met een terras uit exotisch hout. Zeker nu de prijs van hout zoveel is gestegen”, vertelt de eigenaar. “Bovendien zijn de vezelcement terrasplanken van Cedral veel onderhoudsvriendelijker en duurzamer dan hout. Ze zijn eenvoudig af te spoelen, hebben geen last van vervorming en splinteren niet.”

Cedral terras = tevreden klant
Afgelopen zomer hebben ze het terras al gretig in gebruik genomen. De terrasplanken van Cedral oogsten heel wat bewondering omdat ze zo mooi zijn. Ze bieden minstens hetzelfde plezier als houten planken en bovendien voelen ze heel prettig en zacht aan op blote voeten. “Voor mij is het bovendien een hele geruststelling dat er minder onderhoud aan het terras is”.

Interesse?
Bestel gratis een staalbox!

Meer info:
Cedral Terrace
Kuiermansstraat 1, B 1880 Kapelle-op-den-Bos
015 71 71 95
[email protected]
www.cedralterrace.be