Bert Dewinter neemt het roer over bij Procopi Benelux (BWT Group)

BWT Group verwelkomt Bert Dewinter als de nieuwe managing director voor Procopi Benelux. Bert Dewinter heeft er reeds een langdurige carrière opzitten in de sector. Het is dan ook een logische keuze dat hij sinds kort aan het hoofd staat van de nieuwe en ambitieuze afdeling van Procopi.

Tot zijn missie behoort de herlancering en stimulering van de verkoop en klantenservice op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse zwembadmarkt. Met een sterke en bekwame dienst na verkoop, efficiënte logistiek en responsieve klantenservice gaat m. Dewinter de uitdaging aan.

“Het was de strategische visie van BWT die me onmiddellijk over de streep trok om de functie te aanvaarden” vertelt m. Dewinter over zijn nieuwe job. “Een andere doorslaggevende factor was het feit dat ik terug in het veld mag staan. De klanten zullen me zien! Omdat ik in hart en nieren een verkoper ben, maakt me dat idee zeer gelukkig. In de nabije toekomst beginnen we bij Procopi met trainingssessies voor de installatie en het gebruik van onze producten. De ideale gelegenheid voor mij om de klanten te ontmoeten.”

Een dicht verkoopnetwerk
Bert Dewinter kan rekenen op uitstekende technici, een uiterst performante backoffice en ervaren medewerkers. Momenteel bestaat Procopi Benelux uit twee vestigingen: een in Jupille dat zeer gekend is onder de professionals in de sector, en een andere locatie die vorig jaar zijn deuren opende in Zele met een zeer gewaardeerde Cash and Carry. In Zaventem is een derde vestiging gepland om het verkoopsnetwerk te kunnen verdichten. “Procopi Benelux zal alle zwembadproducten uitrustingen en materialen van BWT Group verkopen vanuit deze filialen”, voegt m. Dewinter er nog aan toe.

Meer info:
www.procopi.com
www.bwt.com