CF Group vindt zichzelf opnieuw uit met Bluefino

Om het merk op de Europese zwembadmarkt te vernieuwen en te verstevigen, presenteert CF Group Bluefino.  Bluefino, opgericht in 2014 door CF Group, is een merk van geprefabriceerde polypropyleen zwembaden. Eerder op de Belgische en Luxemburgse markt gebracht, heeft het in de loop der jaren een sterke groei doorgemaakt.

CF Group wordt nu verdeeld in België, Nederland, Duitsland, Italië, Luxemburg, Zwitserland en Oostenrijk en wil zich positioneren als een toonaangevend merk op de Europese markt. Met het oog hierop zijn de naamsverandering en de creatie van nieuwe marketing-instrumenten (brochure, nieuw web-platform) doorgevoerd.

Permanente ontwikkeling
In 2014 ging CF Group Benelux (voorheen LMP Pool parts) een partnerschap aan met een fabrikant van geprefabriceerde polypropyleen zwembaden, om te concurreren met de polyester zwembaden die toen al op de markt waren. Het doel: zwembadprofessionals een product bieden met dezelfde voordelen als polyester zwembaden, maar met een moderner en volledig op maat gemaakt ontwerp.

CF Group Benelux werd vervolgens een van de eerste leveranciers van monoblok zwembaden in polypropyleen in de Benelux, met de inzet van de distributie via erkende dealers en de aansturing van verkoop-punten. Deze ontwikkeling zal vervolgens worden uitgebreid tot nieuwe markten (Duitsland, Italië, Zwitserland en Oostenrijk) met behulp van de dochterondernemingen van de CF Group.

Het Bluefino-platform
Ter ondersteuning van de ontwikkeling van Bluefino is een speciaal digitaal platform opgezet dat de toegang tot informatie vergemakkelijkt.

Ontdek de nieuwe vitrinesite voor BtoCtoB!

In de loop van 2023 zal CF Group installateurs volledige verkooponder-steuning bieden door een “professionele” inlogzone en een online configurator aan te bieden.

Bluefino is een merk van CF Group.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82