CF Trust, de expres dienst na verkoop van CF-Group

Met het oog op voortdurende ontwikkeling en om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van professionals in de zwembad- en wellnesssector, onthult de CF-Group een gloednieuwe service in de dienst na verkoop: CF Trust *.

Als u een klant bent van CF Group Benelux, hoeft u alleen maar hun technische dienst te bellen. Een technicus zal dan met u ter plaatse of met behulp van video-assistentie een volledige diagnose stellen. Zodra het dossier gevalideerd is, stuurt CF Group het vervangende product gratis en per express op (dezelfde dag of de volgende dag) om de herstelling zo snel mogelijk uit te voeren.

CF Group Benelux helpt u gratis verder met een identiek of gelijkwaardig product! 

Zodra de reparatie is uitgevoerd, heeft de vakman 30 dagen de tijd om het defecte materiaal terug te brengen. CF Trust beoogt een oplossing te zijn dat snel en efficiënt reageert op noodgevallen waarmee professionals ter plaatse kunnen worden geconfronteerd.

* Deze service is alleen geldig voor alle producten van CF Group binnen garantieperiode in de volgende productwerelden: De Essentie – Maatwerk – Onderhoud en waterbehandeling – Oplossingen.

Wilt u meer weten over deze gloednieuwe dienst?
Neem contact op met CF Group Benelux via [email protected] of 02 648 17 82.