Fluidra België presenteert een groot aantal nieuwe producten op de salon Piscine Global 2018. Ontdek nu een aantal van deze nieuwe producten in avant-première.

Elektrolyseur ELITE CONNECT, technologie & comfort

Het assortiment intelligente zoutelektrolysesystemen ELITE CONNECT is geschikt voor baden tot 200 m3.

Evolutief: voldoet aan budgettaire beperkingen. Als de « full option » elektrolyser in eerste instantie niet mogelijk is, kan de gebruiker de functies van het apparaat naar wens laten evolueren naar een completer model dankzij toevoeging van de S-Driver® insteekmodules pH, Rx, Chloor.

4 aanpasbare modellen beschikbaar: ELITE CONNECT elektrolyser / + pH / + pH_ Rx / + pH_PPM

Aangesloten: via de CONNECT & GO-stuurkast of via PoolStation, welke reeds deel uitmaakt van de elektrolyser. Beheer en bestuur van alle uitrustingen, verlichting, warmtepomp, pomp… vanaf een SmartPhone.

LOW SALT Technologie: ELITE CONNECT is beschikbaar in een LOW SALT versie, uitermate geschikt voor baden die gevoelig zijn voor corrosie. Zuiniger als de standaardversie want minder zout in het water en daardoor tevens aangenamer voor de zwemmer.

Hoog serviceniveau: surveillance van de zoutwaarde en de watertemperatuur. Alarm bij zoutgebrek met de melding hoeveel zout toegevoegd dient te worden. 4 digitale in- en uitgangen voor aanvullend beheer van de verlichting, pomp, tuinirrigatie. Reiniging door polariteitswissel.

Eenvoudig in gebruik: de navigatie van het menu is zeer simpel en intuïtief. Weergave van de watertemperatuur, de pH-waarde, het zoutgehalte, de chloorproductie, ORP (afhankelijk van het model) op een 2,8” lcd-kleurentouchscreen…  Het is niet langer nodig om de gebruiksaanwijzing voor elk gebruik bij de hand te houden: het apparaat geeft duidelijk aan wat er fout is: zonder onbegrijpelijke foutcodes maar met duidelijke berichten.

Made In Europe: Premium kwaliteit titanium elektroden. Bestaande uit 5 à 13 platen, afhankelijk van het model. Levensduur van 12 000 uur onder normale gebruiksomstandigheden.

 

AstralPool Warmtepompen

Vooruitlopend op de Europese regelgeving: De Europese regelgeving CE 517/2014, ook wel F-Gassenverordening genoemd, wijst op de schadelijke effecten van koudemiddelen op het milieu (broeikaseffect). In 2025 moet het GWP (global warming potential) van koudemiddelen in warmtepompen verplicht lager zijn dan 750.

De FLUIDRA-groep voert een actief beleid voor duurzame ontwikkeling en heeft daarom besloten om vooruit te lopen op deze termijn en reeds een assortiment ASTRALPOOL-warmtepompen te ontwikkelen die voorzien zijn van het R32 koudemiddel, ter vervanging van het voorheen gebruikte koudemiddel R410A.

De ASTRALPOOL R32 warmtepompen hebben nu een GWP van 675 tegen 2088 met R410A-gas, een winst van 75% ten gunste van het milieu.

Duurzaam maar niet minder efficiënt: de modellen AstralPool HEAT 3 en PRO ELYO INVERBOOST + zijn voorzien van de Inverter technologie, nog sneller bij lage snelheden met een optimale operationele efficiënte. Naar gelang de watertemperatuur, past de warmtepomp zelf de programmering aan de wensen van de gebruiker aan.

  • Minder geluidsoverlast
  • Meer energie-efficiënte, een optimaal functioneren in alle seizoenen – een ware technologische en ecologische prestatie!

Daar komt bij dat, in tegenstelling tot R410A, het R32 koudemiddel niet afbreekt in het circuit van de warmtepomp wat garant staat voor een nog beter energierendement.

AstralPool HEAT 3

 

NEW’ART SPA

Een harmonieuze samenkomst van modern design & WellNess : NEW’ART is een spa met een exclusief meubel dat opvalt door de wonderschone perfectie van zijn pure & architecturale lijnen. Een kostbaar wit PureLine meubel met keramiekeffect en een ingebouwd verlicht paneel. Een uitzonderlijke spa waar de gebruiker het hele jaar van kan profiteren.

NEW’ART spa is geselectioneerd voor de WellNess Expo 2018 tijdens Piscine Global.

Een spa met complete welzijnsprestaties: 5 posities onderverdeeld tussen 3 zetels en 2 loungers. 28 inox Hydro massage jets &

14 luchtmassage jets voor algehele ontspanning. 3 hoofdsteunen, kleuren- & aromatherapie.

Een spa met duurzame voorzieningen: een meubel met ECOSpa thermische isolatie, een ware meerwaarde voor beperkt warmteverlies. Deze isolatie wordt versterkt door een isothermische afdekking met een dikte van 130 mm.

Een pure spa…: niet alleen vanwege de pure lijnen maar tevens vanwege de UV-waterbehandeling. Beter voor het milieu, zonder geuren, zacht voor huid en ogen.

Een aangesloten spa: het controlescherm Wifi Touch Panel staat de gebruiker toe om de NEW’ART spa vanaf een tablet of SmartPhone op afstand te beheren (aanzetten, temperatuur, filtratie…) maar tevens om naar zijn eigen Playlist te luisteren terwijl hij op comfortabele wijze geniet van de loungers in de spa.

 

Wilt U meer weten? Kom dan langs op de stand 4D82 & 4E66

www.fluidra.fr