HAYWARD: warmtepomp Full Inverter EXPERT LINE – S.Line Pro Fi

Hayward lanceert de S.Line Pro Fi, de eerste warmtepomp met laterale ventilatie in het gamma van de full inverter warmtepompen. Deze nieuwe pomp heeft vele voordelen.

Elegant en discreet als ze is, past deze nieuwe warmtepomp perfect in uw outdoor decor! Ze heeft een eigentijds en strak design… Ze past in alle omgevingen, zelfs als de ruimte erg krap is! Voor de nieuwe S.Line Pro Fi is maar 20 cm nodig tussen de achterkant van de pomp en de muur. De pomp is gemaakt uit edele en duurzame materialen. De robuuste metalen behuizing is corrosie- en UV-bestendig.

Met de S.Line Pro Fi duikt u in een hyperstille en ultra-efficiënte wereld!

De luchtuitlaten aan beide zijden verhogen de efficiëntie van de warmteuitwisseling en zorgen voor een betere ventilatie van de lucht. Dankzij een langzame en gecontroleerde luchtstroom is de werking ultra stil.

De S.Line Pro Fi kiest voor het koelmiddel R32, dat energie-efficiëntie en vermindering van de opwarming van de aarde met elkaar verzoent. Deze warmtepomp, uitgerust met de Inverter-technologie, is erg milieuvriendelijk. Ze zorgt voor een beperkte koolstofvoetafdruk, levert minder dan 60% uitstoot van broeikasgassen (in vergelijking met het R410A-koudemiddel) en heeft geen impact op de ozonlaag.

Dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie, kan je de pomp ter plaatse of op afstand bedienen via een wifi-module (optioneel). De touchscreen-interface is zeer eenvoudig te bedienen en maakt real-time wijzigingen van de temperatuur, het bereik en de werking mogelijk.

Meer info:
https://www.hayward-pool.co.uk/catalog/full-inverter-heat-pumps/sline-pro-fi