SCP BENELUX – Ontdek ons uitgebreid programma zwembadreinigers voor 2022!

Zwembadreinigers maken deel uit van het uitgebreide SCP Benelux aanbod voor 2022, met exclusieve items en gerenommeerde merken, zodat jij je klanten een ruime keuze kunt bieden voor het onderhoud van hun zwembad.

In 2022 vervolledigt de Twist Pro van NODIPOOL het programma manuele reinigers. De Twist Pro-reiniger maakt zowel zwembadvloeren schoon in een centrale positie als ingebouwde lamellenafdekkingen of in een off-centre positie dankzij de gepatenteerde modulaire arm.

In het gamma elektrische robots vind je de nieuwe en exclusieve SCP Polaris-robots van Fluidra Zodiac. Het Polaris W445-model is gemaakt voor ingegraven en bovengrondse zwembaden met harde wanden van alle vormen alsmede polyester kuip- en betegelde zwembaden. Deze robot kan je bedienen met de intuïtieve wifi iAqualink™-bediening. De W635/W655/W675-modellen hebben een langdurig cyclonaal vermogen, zijn uitgerust met sensoren en beschikken ook over een intuïtieve wifi-bediening met iAqualink™.

In het assortiment van elektrische reinigers biedt SCP ook de AquaVac 650 van HAYWARD aan. Deze robot heeft voor een constante zuigkracht. De ‘SpinTech™’ technologie (cyclonale zuigtechnologie zonder filter) zorgt voor het afscheiden van vuil.

Maar er is meer! Ontdek ook het exclusieve en befaamde Maytronics-programma van elektrische stofzuigers, dat de Z-reeks (Z Fun, Z1B en Z3i modellen) en Zenit (Zenit 10, 15, 20, 30, 60 en 70 modellen) omvat. Wij herinneren je eraan dat het model Zenit 70 is uitgerust met de beste Maytronics-kenmerken met een optimale waterdichtheid van de robotstructuur en het wekelijkse programma “Advanced +” dat een eenvoudige reiniging op maat garandeert.

Polaris-accessoires en een nieuw exclusief Funshine programma vervolledigen ons onderhoudsassortiment dit jaar.

Ons gebruikelijke aanbod en de vermelde nieuwigheden vind je terug in onze algemene catalogus 2022! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, of om te bestellen, via [email protected]

Meer info:
SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg, B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]