SCP presenteert: SUPERPOOL POMPEN

Pomp met variabele snelheid – exclusief SCP

Model SUPER POOL II VSTD
Energie-efficiënte pomp by Hayward, tot 1,5 pk.

Voorzien van een ingebouwde controller met tiptoetsen, een motor met permanente magneet voor meer efficiëntie en 3 programmeerbare snelheden in stappen van 20 RPM. Deze stille pomp is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Enkelvoudige snelheidspompen – exclusief SCP

Model SUPERPOOL I
Deze Superpool by Hayward pomp is gemaakt van thermoplastisch hars met een gesloten en geventileerde motor (IPX5) en een keramische afdichting op carbon is bestand tegen chemische- en zoutcorrosie bij normaal gebruik. Het debiet van deze pomp met een hoge weerstand- en hoogrendementmotor is 8 tot 15 m3/h en de aansluiting is 1″ 1/2. Het volume van de voorfiltermand is 1000 cm3 en het doorzichtige Lexan deksel maakt snel openen en sluiten mogelijk. Een model met laag geluidsniveau en laag stroomverbruik.

Model SUPERPOOL II
Pomp by Hayward met robuuste motor met hoog rendement. Dit zelfaanzuigende model met gesloten en geventileerde motor (IPX5) is tevens verkrijgbaar met driefasen IE3 motoren. Deze pompen zijn uitgerust met ingebouwde thermische beveiliging met automatische reset die een laag geluidsniveau en laag stroomverbruik garanderen. 2″ inlaat/uitlaat en Ø 50 of 63 mm koppelingen zijn voorzien, afhankelijk van het model. Eenvoudig onderhoud en extra grote voorfiltermand voor maximale absorptie.

Meer info:
SCP BENELUX NV
21 Maalbeekweg, B-1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41
[email protected]