Ontdek het nieuwe gamma van T&A Group: een overzicht van innovatie en kwaliteit

Met trots stelt T&A de nieuwste brochure voor, waarin ze het hele nieuwe gamma aan zwembadafdekkingen presenteren. Bij T&A streeft men altijd naar innovatie en kwaliteit, en deze nieuwe brochure is daar geen uitzondering op. Ontdek de nieuwste systemen en lamellen waarmee jij je klant een nog completer gamma aan afdekkingsmogelijkheden zal kunnen aanbieden.

De grote nieuwkomers zijn:

  • TopOne: de vervanger van de EcoTop en het toppunt van efficiëntie en gebruiksgemak.  De TopOne combineert functionaliteit met een strak ontwerp en leent zich perfect voor zowel renovaties als nieuwe constructies.
  • NovaTop: ontworpen met milieuvriendelijke technologieën voor optimale prestaties en duurzaamheid. De NovaTop is verkrijgbaar in 4 varianten (met open of gesloten wanden, op zonne-energie en/of verplaatsbaar) en dus ideaal voor wie op zoek is naar een betrouwbaar systeem van topkwaliteit.
  • Skimmer Line: een discreet inbouwsysteem, ideaal voor renovatie of nieuwbouw.
  • Slim Line: compact, maar krachtig. De Slim Line biedt alle voordelen van een geavanceerd zwembadsysteem in een slank en elegant ontwerp dat weinig ruimte in beslag neemt.

Eveneens werd het lamellengamma uitgebreid met:

  • Quadro Gold: een luxueus uitziende lamel als aanvulling van het Quadro gamma. De Quadro Gold combineert een exclusieve uitstraling met de overige functionaliteiten, typisch aan de Quadro lamel.
  • Premium Blue: een nieuwe kleur in het gamma van de AA-profielen (67.5 mm) als aanvulling op de reeds bestaande kleuren Solar en Alu-Look.
  • Covrex: deze geschuimde lamellen zijn na de fusie tussen T&A en Covrex in het gamma gekomen. Belangrijkste eigenschappen zijn de hoge resistentie tegen invloeden van buitenaf (hagel, straal van hogedrukreiniger), de compacte roldiameter en de mogelijkheid om de lamellen op de werf nog bij te snijden.

Graag meer weten? Download nu de nieuwe T&A brochure om het volledige gamma aan zwembadafdekkingen te ontdekken.

Meer info:
www.t-and-a.be