Zwemplezier in elk zwembad met BINDER

Groot of klein, binnen- of buitenzwembad: de turbine-aangedreven tegenstroomsystemen van BINDER maken van elk zwembad een zwemparadijs voor het hele gezin.

De brede, krachtige volumestroom van de systemen voelt aan als de stroming van een natuurlijk waterlichaam. Dit betekent dat de apparaten ideale omstandigheden creëren voor duurzwemmen, maar ook perfect zijn voor wellnessoefeningen, aquafitness of gezondheidstraining als onderdeel van een revalidatie. Bovendien garanderen de turbinezwemfaciliteiten ook hopen waterpret voor gezinnen met kinderen.

De turbinezwemsystemen van BINDER kunnen net zo eenvoudig worden geïnstalleerd in zwembaden van staal, aluminium, beton, kunststof of piepschuim als in zwemvijvers of natuurlijke zwembaden. De systemen passen zelfs gemakkelijk in kleine zwembaden: de minimale afmetingen voor HydroStar zijn 4,5 x 2,5 m en voor EasyStar zijn ze 5 x 2,5 m.

Een gespecialiseerde dealer kan de stationaire HydroStar-versie in ongeveer drie uur installeren. Met de EasyStar retrofit-variant is de installatie nog sneller: dit apparaat kan eenvoudigweg over de rand van het zwembad worden gehangen en dan moet het alleen nog maar stevig worden vastgeschroefd. Overigens, voor wie geen binnenzwembad heeft maar toch in de koudere maanden van het jaar van zwemmen wilt genieten, zijn de turbinezwemsystemen van BINDER winterbestendig.

Zowel HydroStar als EasyStar zijn verkrijgbaar in diverse prestatieniveaus. Deze systemen kunnen eenvoudig worden bediend via de afstandsbediening of de BINDER24-app. Bovendien kan HydroStar worden bediend via een piëzoknop of het nieuwe optische bedieningspaneel (BOB). BOB maakt gebruik van ledverlichting om het ingestelde debiet weer te geven in prachtige kleuren.

Veel speciaalzaken nodigen geïnteresseerden uit voor een gratis proefzwemmen. Meer informatie vind je via www.binder24.com/nl/proefzwemmen.

Meer info:
www.binder24.com