Op zoek naar creatieve ideeën voor een buitenruimte?

Denk je bij een terras spontaan aan een nogal saaie rechthoek? Hoeft echt niet! Cedral terrasplanken bieden je zoveel meer ontwerpmogelijkheden. Laat je dus alleen beperken door je creativiteit en maak van het terras een ultieme leefruimte in de openlucht. Met onze tips moet dat vast lukken! De terrasvloer is ook duurzaam en heeft enkele unieke voordelen. Vraag gratis een professioneel staalpakket aan.

Combineer brede en smalle planken
Cedral terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee verschillende, maar compatibele breedtes:
84,5 mm en 175 mm. Combineer ze dus zoveel je wilt in unieke patronen. Bijvoorbeeld om en om een brede en een smalle plank, maar je zou ook meerdere brede planken hier en daar kunnen afwisselen met een smalle. 

Speel met de legrichting voor meer effecten
Cedral planken lenen zich uitstekend voor allerlei creatieve ideeën. Leg ze gerust evenwijdig, in rechte hoeken of diagonaal. Ze zijn gemaakt van vezelcement en dus eenvoudig te verzagen onder vrijwel elke hoek. Wissel de legrichting af om een pad door je terras te creëren of allerlei zones visueel af te bakenen: een zit- of speelhoek, de eetruimte, een hoekje om te barbecueën … Of geef je verbeelding alle ruimte voor een creatief terras. Door te variëren met de breedte en legrichting van de planken krijgt je terras subtiele en speelse accenten.

Leef je uit in kleuren
Cedral Terrace is verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren die wonderwel bij elkaar passen. Heeft een gedurfd en creatief ontwerp jouw voorkeur? Creëer dan speelse effecten met combinaties van zachtgrijze, steenrode, diepgrijze en zandbeige planken, die ook nog eens in twee breedtes verkrijgbaar zijn. Zo kom je al snel aan een enorm aantal ontwerpmogelijkheden. 

Geen fan van rechte hoeken? 
Wie heeft ooit gezegd dat een terras vierkant of rechthoekig moet zijn? Cedral Terrace is makkelijk te verzagen en dus zijn ronde vormen in je terras geen enkel probleem. Geef een boom de ruimte, leg een slingerpad aan tussen de bloembedden of volg de omtrek van je vijver. Liefhebbers van meer organische vormen zal dit als muziek in de oren klinken. Je terras ziet er meteen natuurlijker uit, zeker als je het combineert met bloeiende planten en struiken. Volg wel de technische voorschriften voor de draagstructuur als je ronde vormen creëert.

Interesse?
Bestel gratis een staalbox!

Meer info:
Cedral Terrace
Kuiermansstraat 1, B 1880 Kapelle-op-den-Bos
015 71 71 95
[email protected]
www.cedralterrace.be