Open huis/Opendeur dag 2020 bij SCP Benelux

Een formule die evolueert en steeds professioneler wordt.

Voortbouwend op het succes van de vorige edities en een formule die gezelligheid en technische ontdekkingen combineert, nodigde SCP Benelux haar klanten uit voor de Open huis/Opendeurdag in haar lokalen in Zaventem.

Op 29 januari 2020 kwamen 25 leveranciers hun nieuwe producten en hun Best Sellers presenteren in: robots, pompen, filters, inbouwonderdelen, verlichting, automatisering, rolluiken, afdekkingen, waterbehandeling, tegenstroom units, testers, spa’s, liner 150/100e. Dit alles om de best mogelijke informatie te geven aan bezoekende klanten.

Deze dag, die volledig bestemd was voor de zwembad professionals, was ook een gelegenheid om alle technische en commerciële medewerkers van het agentschap te ontmoeten en informatie en ervaringen uit te wisselen.

Ondanks een reeds drukke start van het seizoen maakten meer dan 140 mensen de verplaatsing, waardoor deze editie een groot succes werd.

In de loop van de namiddag werden meer dan twintig schitterende prijzen verloot, tot grote vreugde van de deelnemers.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze trouwe klanten te bedanken, evenals degenen die ons ontdekt hebben en onze leveranciers zonder wie het succes van dit evenement niet mogelijk zou zijn . Wij kijken al uit naar uw komst volgend jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie: [email protected])