Pure ontspanning met HydroStar en EasyStar van BINDER

Je eigen tuin is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en sleur. Nog beter wordt het met een zwembad en een turbinezwemsysteem van BINDER. De systemen zorgen voor een echt vakantiegevoel dankzij de rivierachtige stroming die ze genereren. Bovendien kunnen ze in bijna elk zwembad worden geïntegreerd.

Of het nu gaat om beton, roestvrij staal of kunststof, een monoblokzwembad of een zwemvijver: de door turbines aangedreven tegenstroomsystemen van BINDER zijn geschikt voor een breed scala aan zwembadtypes. De debieten zijn perfect voor duurzwemmen, maar ook voor fitness- en wellness-oefeningen of vrolijk plonsen. De brede krachtige stroming houdt het lichaam in balans en produceert geen opspattend water.

Speciaal voor de nieuwbouw van zwembaden heeft BINDER het stationaire HydroStar turbine-zwemsysteem in het assortiment. HydroStar kan door de vakhandel niet alleen veel sneller worden geïnstalleerd dan conventionele systemen, het neemt ook aanzienlijk minder ruimte in beslag. Het EasyStar retrofitsysteem is ontwikkeld voor de installatie in bestaande zwembaden. EasyStar biedt dezelfde prestaties als HydroStar en kan door een specialist in slechts een paar eenvoudige stappen aan de rand van het zwembad worden bevestigd.

BINDER vervaardigt zijn tegenstroominstallaties in verschillende uitvoeringen met debieten van 160 m3 tot 1.200 m3 per uur. De turbinezwemsystemen worden comfortabel bediend met de afstandsbediening, piëzo-knop of de BINDER24-app voor Android en iOS (app-controller vereist tegen betaling). Het onderhoud van de turbines is net zo eenvoudig, de glijlagers worden gesmeerd door het water en er is dus praktisch geen onderhoud nodig. Het onderhoud van de turbines is al even eenvoudig, aangezien de glijlagers door het water worden gesmeerd en dus praktisch geen onderhoud behoeven. Ook de energie-efficiëntie van de tegenstroomsystemen is opmerkelijk: zij verbruiken 50 tot 80 procent minder elektriciteit dan vergelijkbare pompsystemen. De turbinezwemsystemen zijn bekroond met tal van prestigieuze prijzen. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een gratis proefzwemmen uitproberen.

Meer info:
www.binder24.com