SCP Benelux: Dankzij het partnerschap tussen SCP en Avady kunnen wij u een breed assortiment aan meet- en doseerapparatuur voor waterbehandeling bieden …

Avady, al 11 jaar fabrikant-partner van SCP, is DE specialist in meet-, doseer- en apparatuur. Deze fabrikant biedt een assortiment innovatieve en hoogwaardige waterbehandelings-
apparaten, die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn, voor alle soorten zwembaden, inclusief openbare zwembaden. 

Op zijn website avadypool.com vindt u vele technische video’s om op zeer duidelijke wijze te helpen bij de installatie en het gebruik van de apparatuur.

Het model ‘ DUO pH® Rx ’ is DE referentie voor privé zwembaden.

De proportionele dosering van pH en chloor is instelbaar en maakt de regeling van zowel kleine als grote volumes mogelijk. Eenvoudig, intuïtief en gebruiksvriendelijk dankzij de digitale weergave van de redoxwaarde (chloorgehalte) en de pH-waarde. Dit model is uitgerust met een veiligheidsvoorziening voor de injectie van chloor en pH, en het volumetrisch alarm voorkomt het legen van de tanks.

Het model ‘ PHYSICO pH® CLM ’ regelt tegelijkertijd pH en chloor (ppm) voor openbare en grote residentiële zwembaden.

Deze veelzijdig toestel is geschikt voor alle soorten zwembaden van 1 tot 1500 m3, door de injectiepomp te vervangen. Hij meet chloor en pH nauwkeurig. Voor de dosering activeert het apparaat een pomp, een elektrolyse apparaat of een magneetklep die op de controller is aangesloten. Het apparaat kan worden uitgerust met een peristaltische pomp of een Magnet pomp (pomp voor constante dosering). Alles is voorgemonteerd op een eenvoudig op te hangen paneel van 58 x 38 x 17 cm: één enkel paneel om het onderhoud van al uw zwembaden te beheren. Dit model is uitgerust met het online AvadyConnect® Interface om de chemische waterparameters te raadplegen en te wijzigen. Een ander voordeel van dit model, en niet het minste: het wordt aangeboden tegen een zeer concurrerende prijs.

Neem contact op met uw vertegenwoordiger van SCP Benelux omtrent het uitgebreide Avady-programma, het breedste assortiment in deze categorie producten op de markt.

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen kunt u contact met ons opnemen hier.

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]