Zwembadenplus.be: stel je vakmanschap tentoon aan MEER DAN 300.000 potentiële klanten

Zwembadenplus.be is dé website voor iedereen die droomt van een eigen zwembad, zwemvijver of wellnessfaciliteiten. Op de website wordt technische informatie afgewisseld met sfeervolle reportages die kaderen in en om het zwembad, de zwemvijver en de thuiswellness. Met meer dan 300.000 unieke bezoekers per jaar, weet de eindconsument zijn weg naar ons platform te vinden. En zo binnenkort ook naar jou?

KIES VOOR HET WEBPAKKET VAN ZWEMBADENPLUS.BE
Wil jij deze 300.000 bezoekers laten kennismaken met jouw vakmanschap? Ga dan voor het webpakket van Zwembadenplus.be en maak een spetterende indruk!  

Wie intekent voor het webpakket, wordt toegevoegd aan het overzicht van de beste zwembad-, zwemvijver- en wellnessbouwers in België. Bezoekers van de website kunnen dit overzicht filteren op postcode, waardoor je bedrijf gemakkelijk vindbaar is voor klanten in jouw buurt.

Wanneer bezoekers op jouw profiel klikken, belanden ze op een pagina waarop drie projecten uitvoerig worden gepresenteerd met foto’s, tekst en een paspoort die belangrijke technische informatie samenvat.

OOK DEZE DIENSTEN ZIJN BIJ HET WEBPAKKET INBEGREPEN:

  • Aanmaken en invullen van de webpagina’s met de technische fiches die van de afgelopen jaren van jou als professional zijn verschenen in ZwembadenPlus en/of PiscinesPlus. Deze pagina’s worden als projecten in het profiel toegevoegd.
  • Het creëren en samenstellen van pagina’s die de foto’s, zwembadpaspoorten en behaalde medailles van de klant tonen, met betrekking tot de prijzen die ze hebben gewonnen in de jaarlijkse wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer van het Jaar’. Dit geldt voor alle edities van deze wedstrijd.

YES, IK DOE MEE!
Heb je interesse in het webpakket? Download hier alvast de salesfiche voor meer informatie en neem vrijblijvend contact op met Kurt Dekeyzer ([email protected]) of Frank Mooren ([email protected]).

Meer info:
www.zwembadenplus.be