Zwembadsector zet het eindejaar in met een spetterende awardshow

Goud, zilver of brons?
Op vrijdag 1 december zijn de beste zwem- en wellnessprojecten bekroond tijdens het gala van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2023/2024”. De kopstukken van de branche kwamen samen voor een prestigieuze awardshow op het domein van Hof te Rhode in Diest. Tijdens het gala ontvingen de winnaars hun welverdiende prijzen en konden ze genieten van een culinair diner. Het werd een spetterende avond.

Al 18 jaar een vaste waarde in de sector
De wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer” was dit jaar aan zijn 18e editie toe. De deelnemers konden tot aan het begin van de zomer hun beste projecten inschrijven. Een professionele jury, bestaande uit vakmensen met verschillende disciplines, gaf elk project een nauwgezette beoordeling op vlak van techniek, afwerking, originaliteit, inventiviteit en veiligheid. Na een uitvoerige deliberatie werden alle laureaten zorgvuldig uitgekozen.

Vertrouwen van de eindklant
De wedstrijd is een krachtig marketinginstrument dat de winnaars inzetten om het vertrouwen van hun klanten te winnen. Een zwembad, zwemvijver of privésauna plaats je namelijk niet ondoordacht. Het is een aanzienlijke investering waarvoor de consument met een betrouwbare partner in zee wil gaan. Wie wint in de wedstrijd, wint daarmee ook de geloofwaardigheid waarnaar de eindklant op zoek is.

Voor de winnaars is hun verworven award dus een handige marketingtool om de kwaliteit van hun werk te benadrukken. Bovendien vergroot deze wedstrijd niet alleen de visibiliteit van de laureaten, maar draagt ze ook bij aan een algemene verbetering van het niveau in de sector. Het niveau lag dit jaar opnieuw zeer hoog. Maar liefst 53 prijzen worden uitgereikt tijdens de awardshow. De organisatie spreekt dan ook over een zeer geslaagde editie.

De lijst met winnende projecten is beschikbaar op www.zwembadenplus.be/wedstrijd/laureaten/2024

Deze wedstrijd is een organisatie van PSG nv (ZwembadenPlus & het vakmagazine Zwembaden- en WellnessPro) in samenwerking met de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals.