T&A lanceert een nieuwe opbouwrolluik: de Nova Top

Eerder dit jaar lanceerde T&A reeds de Top One, een eenvoudige, moderne maar budgetvriendelijke opbouw lamellenafdekking. Aanvulllend introduceerd T&A nu de revolutionaire Nova Top aan het grote publiek: een opbouwrolluik met het functionele design van een stevige maar elegante zitbank.

NOVA TOP

Nova Top, de grote broer van de Top One, is verkrijgbaar in verschillende varianten, naargelang de wens van de klant. Het designprincipe vertekt vanuit een stevige maar elegante zitbank. Al dan niet afgewerkt met voor- en achterwand, ledverlichting, wielen op geleider of solarpaneel. 

De basis in wit of antraciet gelakt aluminium gecombineerd met een afwerking in polywood eik of grafiet maakt van deze afdekking een zeer strak en esthetisch geheel.

De Nova Top is beschikbaar voor baden tot 5 m breed en 11 m lang en wordt – omwille van logistieke redenen – standaard in bouwpakket geleverd. Voormontage is mogelijk in optie maar brengt wel een  hogere transportkost met zich mee.

Download hier de productfiche van Nova Top

NOVA TOP varianten

Focus op de Quadro lamel
Combineer de Nova Top met een rolluik uit Quadro lamellen! De Quadro lamel (nieuw sinds 2022) is de eerste lamel op de markt van de zwembadafdekkingen die de volgende 4 eigenschappen combineert:

  • Anti-alg profiel
  • Camouflage van condens, deze wordt vrijwel onzichtbaar
  • Geoptimaliseerd verwarmingsvermogen in de Black uitvoering
  • Complete anti-UV laag voor een langere levensduur

Dankzij de door T&A ontwikkelde SIF* technologie (Selectieve Infrarood Filter) kunnen de uv-stralen — verantwoordelijk voor het verwarmende effect — door de bovenste filter dringen maar tegelijkertijd toch de condens verbergen. Het is de enige lamel op de markt die over deze eigenschap beschikt, daar de andere anti-condensatie lamellen op de markt het solar-effect verminderen.

De Quadro Black slaagt er bijvoorbeeld in om tot 2°C per dag meer op te warmen dan de meeste zilver-gekleurde solar lamellen op de markt.

Download hier de productfiche van de Quadro lamel

Meer info:
www.t-and-a.be