Zwembadbekleding van Elbtal Plastics – De specialist in gewapende zwembadfolie

DUURZAAM. MILIEUVRIENDELIJK. MADE IN GERMANY 

De productie van liners en van gewapend pvc vormt de kern van ons vak en is een ware passie. We zijn wereldwijd bekend voor ons vakmanschap. Voor onze klanten over de hele wereld produceren we het gamma ELBE Pool Surface® volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Made in Germany.

De liners van ELBE Pool Surface® zijn geschikt voor alle zwembadvormen en -afmetingen. Dit is de perfecte afdichtingslaag voor nieuwbouw of voor renovatie. Tegels in keramiek, beton, pleisterwerk, metaal, glasvezel of hout kunnen ermee bekleed worden. 

Onze producten bevatten geen zware metalen. We maken ze zelf op basis van nieuwe grondstoffen. De zwembadliners van ELBE Pool Surface® voldoen aan alle eisen die aan milieuvriendelijke producten gesteld worden. 

Dankzij een grote keuze aan kleuren, designs en vormgevingen kunt u uw verbeelding de vrije loop laten! 

De beste keuze. 

Onze liner elite® is de beste keuze voor u en voor uw gezin. 

elite® was de eerste liner zonder ftalaten die op de markt kwam. De uitstekende eigenschappen van de bovenlaag van dit product garanderen wereldwijd de beste weerstand tegen vlekken en verkleuring. Deze liner uit het gamma ELBE Pool Surface® zal u op alle punten overtuigen. 

Elite® is niet alleen een product dat technisch vernieuwend is: dankzij het revolutionaire oppervlak biedt deze liner ook een unieke bescherming tegen vlekken. Bovendien onderscheidt elite® zich door zijn uitstekende weerstand tegen chloor, uv-stralen en algen. Deze folie kan gemakkelijk gereinigd worden. 

‘Made in Germany’ by Elbtal Plastics is een superieur kwaliteitslabel dat een dichtheidsgarantie van 15 jaar biedt op het hele gamma ELBE Pool Surface®. Alle folies van ELBE Pool Surface® voldoen aan de norm EN 71-3 de norm voor het gebruik van non-toxische kunststoffen in kinderspeelgoed. Bij het aan elkaar lassen ontstaan bij deze folie de laagste hoeveelheden schadelijke dampen. 

    

Elbtal Plastics – Zwembaden zijn onze specialiteit.

Meer info:
www.ELBEpools.com