CF group Benelux verwent klanten met wekelijkse promoties in Beerse

De recent geopende vestiging van CF group Benelux in het hart van Beerse wordt de place to be voor professionals uit de zwembad- en wellnesssector. De vestiging heeft in 2023 de deuren geopend en is uitgegroeid tot een opleidingscentrum en strategische hub voor alle spelers in de sector.

Elke week, en voor onbepaalde duur, onthult de vestiging in Beerse een exclusieve promotie op een ‘mystery product’. Om het mysterie van deze verleidelijke aanbiedingen te ontrafelen, worden professionals uitgenodigd om de actie ter plaatse te komen ontdekken. Het doel van dit unieke initiatief is om een interactieve ervaring te creëren en zo de band tussen het agentschap en zijn klanten te versterken.

Lees verder

Tips voor een goede werforganisatie – Voorkom problemen op nat terrein!

In het artikel ‘Over waterschaarste en verdamping’ las je al wat we als sector kunnen doen om het waterverbruik van zwembaden te beperken. Het nieuwe weer zorgt echter niet alleen voor droogte, maar ook – en steeds vaker – voor periodes met wateroverlast. Ook daar zal je moeten leren mee omgaan. Vooral bij de aanleg van een zwembad of zwemvijver is het een probleem. Dat hoeft echter niet zo te blijven.

Lees verder

Tot 30% elektriciteitsbesparing met Hayward Full Inverter technologie

Dankzij de Full Inverter technologie passen de warmtepompen van Hayward zich in real time aan naar de weersomstandigheden om de watertemperatuur tegen de laagst mogelijke kosten te behouden. Naast de zichtbare besparingen op de elektriciteitsfactuur vermindert het R32-koelmiddel de uitstoot van broeikasgassen met 60%, zonder impact op de ozonlaag.

Een compleet gamma warmtepompen om aan je behoeften te voldoen!

Lees verder

Nu verkrijgbaar bij SCP Benelux: houten zwembaden van Europese fabrikant Abatec 

ABATEC HOUTEN ZWEMBAD

In 2024 voegt SCP Benelux houten modellen van partnerfabrikant Abatec toe aan het assortiment bovengrondse zwembaden.

De Scandinavische houten Abatec zwembaden zijn in Europa gemaakt en worden geleverd met 5 jaar garantie op de structuur en 1 jaar garantie op de uitrusting. Deze zwembaden zijn verkrijgbaar op bestelling en kunnen geheel of gedeeltelijk worden ingegraven. De 4 bovengrondse modellen van Abatec hebben stevige houten balken van 45 mm dikte, zijn veilig voor kinderen en de installatietijd bedraagt slechts 2 dagen (exclusief betonplaat). Alle modellen worden geleverd met geotextiel voor bodem en wanden, skimmer en inspuiters, blauwe liner en montageprofielen, filterset (pomp + filter) met fittingen en zand, een inox trap voor de binnenkant van het bad en een afneembare houten veiligheidsladder voor de buitenkant van het bad.

Lees verder

Ontdek de heilzame kracht van IR met de Chaleur Lounge van Alpha Industries

Infraroodlicht, de gezonde warmte van de zon, is onzichtbaar voor het menselijk oog en gaat verder dan zichtbaar licht en de kleuren van de regenboog. Het kan alleen worden waargenomen als stralingswarmte, wat betekent dat het dieper doordringt in het lichaam dan warmte door convectie van lucht. Daarom is infraroodwarmte de meest effectieve manier om het lichaam te verwarmen en heeft het talrijke gunstige effecten op het lichaam.

Lees verder

BINDER presenteert nieuwe functies voor nog meer zwemplezier!

De turbinezwemsystemen van BINDER zijn erg populair bij zwembadeigenaren vanwege hun bijna natuurlijke stroming. Recent zijn er twee spannende nieuwe functies toegevoegd aan het systeem voor nog meer zwemplezier! De eerste nieuwigheid is het verlichte optische bedieningspaneel waardoor het toestel nog handiger is in gebruik. Het tweede is de polyschacht waardoor de systemen nu ook in zoutwaterzwembaden kunnen worden gebruikt!

Iedereen die de BINDER turbinezwemsystemen zelf heeft getest, is onder de indruk. De brede, krachtige volumestroom voelt aan als de stroming van een rivier. Dit betekent dat de apparaten ideale omstandigheden bieden voor intensieve zwemtraining, wellness-oefeningen of aquajoggingsessies. En kinderen beleven veel plezier aan het spetteren in de turbine-aangedreven stroming. De toestellen zijn verkrijgbaar in twee versies: HydroStar, voor nieuwe zwembadconstructies, en EasyStar, perfect voor renovatieprojecten.

Lees verder

Ontdek de nieuwe Aquadeck PC-lamellen

Bij Aquadeck® leeft de passie voor zwembaden en afdekkingen. Wij zien de afdekking als het meest bepalende onderdeel van een zwembad. Met zorg en vakmanschap, produceren we in huis lamellenafdekkingen van topkwaliteit. Dankzij die passie en kunde is Aquadeck al 25 jaar een toonaangevend fabrikant van automatische afdeksystemen.

Onze belangrijkste partner? Dat ben jij, de zwembadbouwer. Elke dag ga jij met onze producten aan de slag. Samen volgen we de trends en gaan we op zoek naar vernieuwingen, want innovatie is nooit eindig. Het kan altijd nog beter, slimmer of mooier. Daarom lanceert Aquadeck dit seizoen drie nieuwe polycarbonaat lamellen.

Lees verder