VERMIJD CHLOORGASINCIDENTEN! Ook bij zwembaden met een automatische zuivering

We kennen allemaal de onmiskenbare chloorlucht die je neusgaten binnendringt tijdens een bezoek aan een openbaar zwembad. Deze geur, hoewel lichtjes onaangenaam, nemen we er graag bij in ruil voor wat waterpret. Wanneer er echter een hoge concentratie aan chloordampen in de lucht aanwezig zijn, kan je bedwelmd worden en zelfs schade aan de longen oplopen.

Lees verder

Hydraulica: de manier waarop water beweegt

Chloor, hydrolyse, ionisatie, zoutelektrolyse …. Waterbehandeling is één ding. Maar om je zwembadwater echt zuiver te krijgen moet de hydraulica van het bad op punt staan. Sterker nog, met een correct en doeltreffend hydraulisch circuit kan je tot 80% van de waterkwaliteit positief beïnvloeden. Op voorwaarde dat je het zwembad met vers leidingwater vult natuurlijk.

Lees verder

Alpha Accessoires

Alpha Wellness Sensations levert niet enkel prachtige sauna- en stoomcabines maar je kan bij ons ook terecht voor zelfbouwpakketten en allerlei accessoires. Zo zijn er naast verschillende (design)kachels en regelingen o.a. ook schroten, banken, rugleuningen, hoofdsteunen, vloerroosters, lampen, lampenkappen, saunakits, handdoeken, infraroodstralers, glazen deuren, deurbeslagen en vernevelaars ter beschikking.

Lees verder

Uw zwembad winterklaar met Poolcop!

Als het zwembad zelf weet wat er te doen staat!
Om uw zwembad te beschermen tegen externe invloeden van het koude seizoen, is het van essentieel belang om uw zwembad winterklaar te maken. De PoolCop-oplossing voert deze taak automatisch uit op het juiste moment. U hoeft de temperatuur niet te controleren of de procedures tot op de letter te volgen, PoolCop zorgt voor alles.

Lees verder