Digi Consult: Digi Soft, de verbindende kracht tussen al uw informatie- en documentstromen

Vind je het ook moeilijk om documenten juist te archiveren? Zit je archief verspreid over verschillende mappen, mailboxen en folders? Wens je ook een flexibele samenwerking tussen al jouw verschillende pakketten en systemen? Worden er nog te vaak menselijke fouten gemaakt tijdens administratieve controles? Verlies je nog veel tijd met manuele handelingen en processen bij jouw administratie?

Herken je jezelf in bovenstaande stellingen? Tijd voor verandering en digitalisering!

Lees verder

FITT B-Active Flex voor de renovatie van een zwembad in Venetië

In het feeërieke kader van Venetië heeft de firma Palladio Costruzione Piscine by RGN Servizi srl de renovatie van een groot zwembad van 25 x 16 uitgevoerd. Om tegemoet te komen aan de wensen van de klant die aandrong op het gebruik van de meest betrouwbare producten uit de sector, heeft Rigon Raffaele, de directeur van het bedrijf, gekozen voor FITT B-Active Flex.

Lees verder

Zwembadbekleding van Elbtal Plastics – De specialist in gewapende zwembadfolie

DUURZAAM. MILIEUVRIENDELIJK. MADE IN GERMANY 

De productie van liners en van gewapend pvc vormt de kern van ons vak en is een ware passie. We zijn wereldwijd bekend voor ons vakmanschap. Voor onze klanten over de hele wereld produceren we het gamma ELBE Pool Surface® volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Made in Germany.

Lees verder

Impact richtlijnen tijdelijke bemaling op plaatsing zwembaden en zwemvijvers

Op donderdag 1 april 2021(18.30u –20.30u) organiseren BVBB en Cluster Complementaire Bedrijven i.s.m. Confederatie Bouw Antwerpen de infosessie “Impact richtlijnen tijdelijke bemaling op plaatsing zwembaden en zwemvijvers”. Recent kenden wij binnen bronbemaling belangrijke wijzigingen in de regelgeving die ook van toepassing zijn bij het tijdelijk wegpompen van grondwater voor de plaatsing van een zwembad of zwemvijver.

Lees verder

Alpha Industries: een unieke keuze uit houtafwerkingen voor (infrarood)sauna’s

Alpha Industries maakt voor haar unieke (infrarood)sauna’s steeds meer gebruik van verschillende houtsoorten en -designs. Uit ecologisch standpunt is het essentieel voor ons dat dit hout uit heraanplantbare bossen afkomstig is en met certificaten van gerenommeerde en erkende zagerijen/houtimporteurs wordt geleverd. Wij bieden houtsoorten aan naar ieders wens, waarbij voor de binnenafwerking hout met een licht gewicht wordt ingezet. Dit hout neemt minder warmte op en is harsvrij. Bovendien werken (krimpen/uitzetten) lichte houtsoorten minder dan zwaardere, hetgeen belangrijk is als de sauna snel opwarmt en in een korte tijdspanne van 15-20 minuten temperatuurverschillen van 100°C aan het plafond en de oven ontstaan. 

Lees verder

Water in chemisch evenwicht

Waterbehandeling is in essentie niets meer dan het corrigeren van de parameters die de waterbalans bepalen. Die parameters zijn pH, alkaliteit en hardheid. Het water moet in evenwicht zijn om van aangenaam zwembadwater te kunnen spreken. Helder en niet-agressief water, zonder kalkneerslag, ziekteverwekkende bacteriën en algen is daarbij de norm. De sleutel tot zuiver zwembadwater is echter een goede circulatie. De hydraulica, het water dat door leidingen, apparatuur en in het bad beweegt, vormt de hoeksteen van het succes van een zwembad of spa. Met een correct en doeltreffend hydraulisch circuit kan je tot 80% van het uiteindelijk beoogde resultaat in waterbehandeling behalen.

Lees verder