FITT B-ACTIVE Rigid technologie: schokbestendig en bestand tegen interne druk

De slagvastheid bij lage temperaturen van FITT B-Active Rigid werd vergeleken met die van andere EN ISO 1452 PVC-U-buizen in overeenstemming met de bepalingen van de EN ISO 11173-norm.

Beide pijpen, allebei met een diameter van 63 PN16, werden onder een temperatuurconditie van 0°C onderworpen aan de val van een massa met een gewicht van 8,5 kg vanaf een hoogte van 2,4 meter. De impact kwam overeen met een energie van 200 joule.

Lees verder

Zwemplezier in stijl met BINDER

Roestvrij stalen zwembaden hebben niet alleen een exclusief uiterlijk, ze zijn ook zeer eenvoudig schoon te maken dankzij hun gladde oppervlak.

Met het unieke HydroStar tegenstroomsysteem met turbinetechnologie van BINDER kunnen de zwembaden nu met één druk op de knop worden omgevormd tot een fitness- en wellness-oase. En dat is plezier voor het hele gezin verzekerd!

Lees verder

Bezoek Alpha op Batibouw!

Dit jaar pakt Alpha Industries stevig uit op Batibouw in Brussel. Op ruim 200 m2 aan standruimte, toont de wellness marktleider 3 verschillende modules:

  • Bath:  een exclusief badkamerconcept met afwerking in Slate Lite steenfineer.
  • Mirage: een design concept voor sauna en hammam afgewerkt met fijne houten latten.
  • My spa: een hoogwaardig experience-concept voor in- en outdoor wellness met afwerking in thermo ayous.

Lees verder

T&A lanceert de COVERU app

De eerste installaties zijn ondertussen succesvol uitgerust met onze COVERU-app.

Met deze gebruiksvriendelijke app kunt u uw AquaTop lamellen-afdekking voortaan ook bedienen m.b.v. uw smartphone.

Via de COVERU-app voeg je eenvoudig meerdere gebruikers toe. Als administrator behoud je steeds de volledige controle door specifieke rechten toe te kennen aan elke gebruiker.

Lees verder

AstralPool Official Partners in Dubaï

Een warm welkom voor de AstralPool Official Partners in Dubaï & het sultanaat Oman

Na Canada & Thailand, zijn de AstralPool Official Partners dit jaar van 3 t.e.m. 9 februari samen met de Algemene en Commerciële Directie van Fluidra Frankrijk en België, vertrokken naar Dubaï en het sultanaat Oman. Deze reis vond plaats in het kader van de tweejarige challenge die deel uitmaakt van het partnerschap AstralPool Official Partner.

Lees verder

LMP evolueert en wordt CF Group Benelux

LMP heeft beslist om tijdens de traditionele PoolFair, de meest gewaardeerde zwembad- en wellness-beurs in de Benelux, in aanwezigheid van al haar klanten het grote nieuws aan te kondigen!

Na 49 jaar aanwezigheid op de markt, en deel te hebben uitgemaakt van de FIJA groep, sinds 2014, is de wijziging van naam en grafische identiteit een grote stap in de ontwikkeling van CF Group Benelux. 

Lees verder

CF-GROUP

Elk jaar zijn er meer mensen die ons tijdens de Poolfair komen bezoeken.

Dit jaar waren er meer dan 400 deelnemers aan dit grootschalige evenement. CF Group Benelux dankt zijn klanten en partners voor deze dag die we samen met hen mochten doorbrengen.

Lees verder

EasyStar van BINDER haalt meer uit elk zwembad!

Veel zwembaden zijn te klein om er langdurig in te kunnen zwemmen. Met het BINDER turbine-zwemsysteem is intensieve training n deze zwembaden toch mogelijk – zonder te draaien. De innovatieve turbine-technologie zorgt voor een brede krachtige straal die veel weerstand geeft tijdens het zwemmen.

Bestaande zwembaden kunnen snel en eenvoudig met het systeem worden uitgerust. BINDER ontwikkelde het EasyStar-retrofitsysteem als mobiele variant op het inbouw turbine-zwemsysteem HydroStar.

Lees verder