Bluematic: het smart energy management system van bluedrops

Werk als zwembadbouwer mee aan het zwembad van de toekomst en bouw slimme zwembaden!
Bluematic verhoogt het gebruik van zelfopgewekte energie (door zonnepanelen) in zwembaden dankzij de P1 Data Module en Pool Command. Het resultaat is een slim zwembad met een beperkte energiekost. Bluematic is zowel geschikt voor nieuwe zwembaden als voor renovatietoepassingen.

Lees verder

NOA outdoor living: een uniek inspiratiepark voor het buitenleven

NOA outdoor living is een uitgestrekt belevingspark dat afgelopen herfst zijn deuren opende in Kruisem. Dit initiatief van Renson bundelt de krachten van 30 internationale partners om op een ongekende manier inspiratie te bieden voor tuinen van alle soorten en maten. Het hele ding beslaat maar liefst 25.000 vierkante meter en biedt een verbluffend doch realistisch beeld van wat er allemaal mogelijk is anno 2023. Kortom, als professional in de zwembad- en tuinsector moet je er een keer geweest zijn. Wij interviewden de NOA-manager om je te vertellen waarom.

Lees verder

Sponstuin: duurzaam en efficiënt omgaan met water

Particuliere tuinen beslaan een aanzienlijke oppervlakte in ons land. Tuinliefhebbers zijn erg begaan met wat er in hun tuin gebeurt. Bij velen onder hen hebben actuele thema’s zoals klimaatverandering en biodiversiteit de manier van tuinieren veranderd. Doch dat is niet altijd even vanzelfsprekend. Duurzaam en efficiënt omgaan met water in de tuin, is niet voor de hand liggend.

Lees verder

SCP Benelux: AquaX, exclusieve SCP warmtepompen met Cool & Heat-functie – profiteer van een speciale aanbieding …

SCP Benelux biedt een breed assortiment warmtepompen van verschillende fabrikanten. Vandaag willen wij graag onze exclusieve AquaX Full Inverter warmtepompen in de schijnwerper zetten. AquaX is verkrijgbaar in verschillende modellen, zowel horizontaal als verticaal, die dezelfde hoge efficiëntie en stille werking gemeenschappelijk hebben.

Lees verder

BINDER: de optimale training dankzij turbinekracht!

Met één druk op de knop veranderen de turbinezwemsystemen van BINDER elk zwembad in een heus fitnesscentrum. De brede, krachtige volumestroom die gegenereerd wordt, lijkt op de stroming van een rivier en is fantastisch om baantjes in te zwemmen. Gebruikers kunnen de intensiteit nauwkeurig aanpassen naar hun individuele trainingsniveau. Met afstandsbediening, knop of via de BINDER24-app: de turbinezwemsystemen van BINDER zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Lees verder

Vereenvoudig verlichting en montage met de Hayward Flat LED Spotlight

Spots aanpasbaar voor alle zwembaden – 3 bevestigingssystemen inbegrepen
De zwembadverlichting speelt een grote rol in de magie van het zwembad. De nieuwe Hayward®-flatprojectors vereenvoudigen de montage dankzij de drie meegeleverde bevestigingskits. Een ingenieuze oplossing waarmee je ze gemakkelijk kunt monteren in alle soorten zwembaden: foliezwebaden, betonnen zwembaden, zwembaden gemaakt uit panelen … Er is geen nis nodig, ze kunnen direct aan de muur worden geïnstalleerd, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Lees verder