Buitengewoon genieten met de nieuwste editie van ZwembadenPlus!

Na een bijzonder koude en natte lente is de langverwachte zomer eindelijk aangebroken. En hoe kan je de zomer beter inzetten dan met de nieuwste editie van ZwembadenPlus? De redactie heeft namelijk een fantastische reeks artikels voor je uitgewerkt, geïllustreerd met beelden die je in een oogwenk transporteren naar de meest idyllische tuinoases.

Lees verder

Dankzij het partnerschap tussen SCP en Nextpool kunnen wij u voor ieder zwembad van uw klanten een zomerafdekking, een winternet, een veiligheidswinterdekzeil, een stavenafdekking of een lamellenafdekking aanbieden …

In samenwerking met de Nextpool groep biedt SCP Benelux een breed programma zwembadafdekkingen aan: ‘Albon’ zomerafdekkingen en winternetten, ‘Albigès’ veiligheidswinterdekzeilen, ‘Cool Cover’/‘Albigès’ stavenafdekkingen en ‘Abriblue’ lamellenafdekkingen.

Lees verder

Schellevis: moderne en natuurlijke villatuin

Project Beek Ubbergen – Jaap Sterk

In deze achtertuin wordt de strakheid van de woning direct losgelaten; de strakke lijnen maken juist plaats voor speelse en glooiende lijnen. Niet alleen het mooie groene gazon, maar ook het zwembad en de moderne overkapping springen in het oog. Vooral het strakke en verhoogde zwembad valt direct op tussen alle speelse lijnen en de organisch gevormde borders.

Lees verder

Onbeperkt waterplezier met BINDER!

De turbinezwemsystemen van BINDER transformeren een gewoon zwembad in een avontuurlijke en veelzijdige plek voor het hele gezin. Met deze unieke apparaten voeg je oneindig veel mogelijkheden toe aan het gebruik van het zwembad. Bovendien is het energieverbruik van de systemen beduidend lager dan bij pompaangedreven tegenstroominstallaties.

Lees verder

De After Journey Walk-douche van Alpha Industries is een grote favoriet in Duitsland!

De After Journey Walk is een multi-sensorische doucheblok van bijna 5 meter lang, waarin verschillende types douches elkaar opvolgen: koude mist, warme regen, koude waterval en tropische regen. Over de gehele lengte van het doucheblok zorgen zes infraroodstralers voor een behaaglijk gevoel en geniet je van aromatherapie. De prints op de muren kunnen worden aangepast aan de stijl van het project, waardoor elke douche uniek wordt. Is dit de perfecte afkoeling na een saunabezoek? Volgens de Germany’s Favourite-awards alvast wel! 

Lees verder