Graafmachines uitgediept

Een zwembad graaft zichzelf niet uit. Gelukkig bestaan er graafmachines in alle vormen
en maten om het werk lichter te maken. Het aanbod aan graafmachines is uitgebreid. Kies je voor een graafmachine met banden of rupsbanden? Investeer je in enkele eigen machines of is het beter om telkens een graafmachine te huren op maat van het project? We diepen het even voor je uit.
Lees verder

SCP BENELUX

Ontdek ons uitgebreid programma van exclusieve en gerenommeerde warmtepompen!!

In 2021 heeft SCP Benelux het aanbod aan warmtepompen verder uitgebreid. Diverse exclusieve warmtepompen en warmtepompen van gerenommeerde merken zijn aan het assortiment toegevoegd zodat u nog meer keuze hebt voor de uitrusting van de zwembaden van uw klanten.
Lees verder

Het vertrouwde Aquadeck® in een nieuw (zomer)jasje!

De ‘look & feel’ van Aquadeck®, fabrikant van automatische afdeksystemen, kreeg een stevige update. Met een nieuw logo en een pak frisse marketingtools, zet Aquadeck® het belang én de mogelijkheden van hun producten in de kijker. Tegelijkertijd wil Aquadeck® zo ook de zwembadbouwer extra ondersteunen. Want kies je voor Aquadeck®, dan kies je voor een state of the art product. Een Aquadeck® werkt immers feilloos, zorgt voor veiligheid, bespaart je energiekosten en ziet er ook nog eens geweldig uit. Aquadeck®? Close to… perfect!
Lees verder

CF Group: Benelux Poolfair

CF Group Benelux liet de jaarlijkse Benelux Poolfair digitaal doorgaan. Een noodgedwongen keuze waar we nog geen seconde spijt van hebben. Dankzij jullie deelname en de steun van onze verschillende partners, werden het twee boeiende weken vol informatie uit de sector, productdetails, innovaties, videopresentaties en interacties. Samen maakten we er opnieuw het “Benelux reference event for the swimming pool & natural ponds industry” van.
Lees verder

Het onderhoud van patroonfilters: de basics uitgelegd

Patroonfilters zijn een milieuvriendelijker alternatief voor de standaard zand- of glasfilters. Je hoeft ze niet te backwashen waardoor je heel wat water bespaart. En daarnaast bieden ze een fantastische filterkwaliteit voor het zwembad. De geplooide patronen houden minuscule vuildeeltjes beter tegen dan glas of zandsubstraat. De voorwaarde is wel dat je een patroonfilter op de juiste manier onderhoudt voordat die effectief als een duurzame oplossing kan worden beschouwd. Door de patronen op de juiste manier schoon te maken, zullen ze langer mee gaan. We geven even de basics mee.
Lees verder