Alpha Industries, al 40 jaar ervaring in IR

Alpha Industries heeft al 40 jaar ervaring in infraroodtechnologie. Dit heeft reeds geresulteerd in verschillende gamma’s hoogwaardige infraroodcabines met vernuftige en bekroonde designs o.a. voor onze gepatendeerde IR loungecabine met ergonomische rugstraler. Via maatwerk komen deze producten overeen met de individuele wensen van de klant, waarbij de sky the limit is.

Lees verder

Aqua Cover: samen in het teken van customer intimacy

Het voorbije anderhalf jaar bracht heel wat veranderingen met zich mee. Niet alleen ging de eindklant aanzienlijk meer investeren in woning en welbehagen, maar hij veranderde ook zijn blik op de markt. Investeren, dat gebeurt anno 2021 niet achteloos of lichtzinnig, maar volgens een weldoordachte strategie. Drie factoren zijn daarin doorslaggevend, al zal volgens Aqua Cover vooral de commerciële relatie tussen klant en leverancier – de zogeheten “customer intimacy” – hét verschil maken.

Lees verder

Digi Consult, uw gids in digitale consultatie innovatie

Digi Consult is een snelgroeiend bedrijf dat zich specialiseert in het optimaliseren van uw volledige documentenstroom. Vaak start dit met het digitaliseren van de papierenadministratie met behulp van onze softwareoplossingen. Vroeg of laat komt er bij de optimalisatie een scanner, printer of copier aan te pas van het merk Ricoh, waarvoor wij de grootste partner zijn in Vlaanderen.

Lees verder

Elbtal Plastics: de beste keuze voor de gezondheid van u en uw gezin

De corebusiness van en passie van Elbtal Plastics ligt bij de productie van liners en versterkte membranen voor zwembaden. Als wereldwijde specialist in pvc-kitten richt Elbtal Plastics zich graag op deze markt. Het merk ELBE Pool Surface® – Made in Germany – heeft de hoogste kwaliteitsnormen en weet klanten over de hele wereld te overtuigen.

Lees verder

Drie trends om in de gaten te houden

De enorme vraag naar zwembaden ten gevolge van COVID-19, hadden we begin vorig jaar niet kunnen voorspellen. En wat voor vele sectoren een drama was, draaide voor de zwembadsector uit als een onverwachte zegen. Een zwembad in de tuin werd door een groot deel van de Belgische bevolking namelijk gezien als dé manier om de zomer, en daarbij ook de rest van het jaar te redden.

Lees verder