Met Cedral Terrace, altijd kwaliteit op het terras

Als zwembadbouwer en tuinprofessional is het altijd de grote uitdaging om te komen tot een natuurlijk totaalplaatje dat klopt. Daarbij zijn tuin- en zwembadterrassen belangrijke dominostenen die juist moeten vallen. Want als die puzzel past, dan zorgt dat bij de bewoners voor een goed (buiten)gevoel. Het is dan echt thuiskomen in hun groene oase die iets heeft van een luxe openluchtwoonkamer.  

Lees verder

BINDER zet zich in voor energiebesparing

Thema’s zoals energie-efficiëntie en duurzaamheid zijn actueler dan ooit. Toch verlangen steeds meer mensen naar een zwembad met een tegenstroominstallatie. HydroStar en EasyStar van BINDER zijn misschien wel het antwoord! Ze bieden een unieke zwemervaring en verbruiken weinig elektriciteit. Maar da’s niet alles wat BINDER doet om het milieu te beschermen.

Lees verder

T&A neemt Covrex en Walter Piscine over!

Als toonaangevende producent van zwembadafdekkingen lijkt het Belgische T&A zich te ontpoppen tot een heuse wereldspeler! Nadat ze eerder dit jaar berichtte over de acquisitie van Aquacover, met AquaFloor een gloednieuwe lijn van beweegbare bodems lanceerden en plannen aankondigden om de productiecapaciteit van de site in Geel te verhogen met een nieuwe productielijn voor AquaTop-lamellen in pvc en polycarbonaat, kondigen ze opnieuw groot nieuws aan: de overname van Covrex en Walter Piscine!

Lees verder

SCP Benelux tijdens de winterstop: tussen overwintering, Energy Safe installaties en vakbeurzen…

Na een zeer moeilijk seizoen betreffend de verkoop en vooral nieuwe aanvragen, maar toch beter qua weer, mogen we het grote aantal bestaande zwembaden niet vergeten. Het is bijna tijd voor het overwinteren van de baden. Dit jaar is het tijd om uw verkoop te stimuleren door particuliere klanten “Energy Safe” oplossingen aan te bieden die tijdens de winterstop kunnen worden uitgevoerd.

Lees verder

Alpha Industries doet mee aan het prestigieuze NOA-project van Renson!

Design en buitenleven in een uniek totaalbelevingspark. Dertig internationale ‘outdoor living’ partners maken van NOA het neusje van de zalm als het op uniek buitenleven aankomt. Hier geen geïsoleerde producten, maar scènes … vormgegeven en aangekleed volgens de laatste trends tot gestileerde totaalplaatjes voor de meest uiteenlopende tuinen.

Lees verder

Piscine Global Europe 2022: een designwalhalla voor zwembaden en spa’s

Een zwembad wordt tegenwoordig beschouwd als een echte meerwaarde bij een woning of appartementsgebouw. De vraag naar waterpartijen en wellnessfaciliteiten wordt steeds groter. Ben jij een architect, designer, vastgoedontwikkelaar of werk je in een bouwbedrijf? Dan mag jij de volgende editie van Piscine Global Europe absoluut niet missen! Kom naar dit unieke evenement van 15 tot 18 november en laat je inspireren en informeren door de laatste nieuwigheden in de zwembad- en wellness-sector!

Lees verder