Eenvoudig uw zwembad klaarmaken voor gebruik met SCP Benelux!

SCP Benelux biedt reinigingsoplossingen voor al uw behoeften.
De MultiCyclone UltraVac filtratie trolley van Waterco maakt het mogelijk uw zwembad te reinigen met behulp van een draagbare pomp en filter. Deze reiniger is voorzien van de bekroonde Multicyclone-technologie, een geïntegreerd geplisseerd filterpatroon en een Supastream zelfaanzuigende pomp. Hij is tevens uitgerust met een geïntegreerde veiligheidsbescherming. De MultiCyclone UltraVac reiniger wordt geleverd met een gepoedercoate stalen structuurwagen met grote wielen voor eenvoudige hantering en biedt verlengde filterreinigingscycli en een langere levensduur van het filterpatroon.
Lees verder

Hayward pompen met variabele snelheid: stilte, besparingen en filterkwaliteit

Waarom kiezen voor een Hayward-pomp met variabele snelheid?
Hayward-pompen met variabele snelheid zijn bijzonder stil wanneer ze op lage snelheid werken. De hoge snelheden worden alleen gebruikt voor het terugspoelen. Alle voordelen van het gebruik van deze pompen zijn gebaseerd op het feit dat ze continu op lage snelheid kunnen draaien en dus tot 85% besparen op het stroomverbruik. Ze zijn ook zeer efficiënt dankzij hun 24-uurs werking, het water wordt dus continu gefilterd en behandeld.
Lees verder

Bij DAB vindt u breektanken die voldoen aan de Belgische en Nederlandse normen

Op veel plaatsen is een breektank een vereiste voor het vullen van een zwembad.
DAB heeft een breektank ontwikkeld die aan de Vewin eisen (voor Nederland) voldoet.
Deze wordt aangeboden in twee varianten: de Active Jetinox 82 met een start-stop systeem en een variant met de e.sybox mini. De laatste is frequentiegestuurd waardoor de waterafname en het energiegebruik zeer efficiënt is. Beide zijn voorzien van een 35 liter tank.
Lees verder

De perfecte ontspanning in slechts enkele stappen!

Met EasyStar van BINDER wordt het heel gemakkelijk om het vakantiegevoel in huis te halen. Deze tegenstroomsysteem met gepatenteerde turbine-technologie transformeert elk zwembad in een fitness- en wellnessoase waarin jij je kunt afsluiten van het dagelijkse leven. Dankzij het ingenieuze ontwerp kan het EasyStar-retrofitsysteem snel en eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande zwembaden.
Lees verder

Alpha Industries bezorgt je een geweldige thuisvakantie!

In deze bizarre tijden is op vakantie gaan helemaal niet meer vanzelfsprekend en misschien zelfs onmogelijk wanneer je het over buitenlandse reizen hebt. Door COVID-19 hebben mensen de tijd om de tuin op orde te brengen en over het vakantiegevoel thuis na te denken. Wat is er mooier dan in een sauna of infraroodcabine zitten met zicht op een ondergaande of zelfs opkomende zon?

Lees verder

BSPA: Veilig zwemmen in coronatijden

Er zijn nog nooit zoveel privézwembaden geweest in België als op dit moment. En dat aantal zal nog stijgen. Terwijl de coronacrisis op de meeste sectoren scherp inhakt, zorgt het gedwongen thuisblijven voor in piek in de zwembadbestellingen. Deze zomer zullen we wellicht niet op vakantie gaan naar ’t buitenland. En een eigen zwembad is nu eenmaal dé manier om de verplichte staycation zo aangenaam mogelijk in te vullen. Maar hoe hou je de zwembad omgeving veilig in deze coronatijden?
Lees verder

Dryden Aqua

Ontdek in deze nieuwe video ons DAISY® systeem (Dryden Aqua Integrated System) – toepasbaar in alle openbare- en privézwembaden !

Voordelen DAISY® :
– Optimale filtratie tot 0,1 micron.
– Chloorbehoefte met 80% verminderd.
– Sterk verbeterde luchtkwaliteit, geen chloorlucht en tot 50% minder THM’s
– Snelle terugverdientijd (ROI) door aanzienlijke water- en energiebesparing.

www.youtube.com/watch?v=bUMHLQmhvEc&t=2s

De zomer van 2020 wordt een STAYCATION! Wij zetten daarvoor jouw projecten in de kijker!

Als tuinarchitect en zwembadbouwer maakt jouw vakmanschap dit jaar meer dan ooit het verschil. Laat ons je hierbij helpen met prachtige fotografie- & videobeelden!

“Door de strenge maatregelen rond COVID-19 dreigt de zomer voor velen in het water te vallen. Op vakantie gaan zit er dit jaar wellicht niet in, maar een mooie tuin en/of een prachtig zwembad brengen redding.”
Lees verder