Laat de wereld weten dat je een vakman bent!

Schrijf je nu in voor de wedstrijd Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2020-2021!

De verkoop van zwembaden boomt momenteel als nooit tevoren. De Belgen investeren massaal in een topvakantie in eigen tuin want op vakantie gaan zal nu, maar ook in de volgende jaren wellicht niet meer kunnen op dezelfde schaal als voorheen.

INSCHRIJVEN KAN TOT 31 JULI!


Lees verder

Ontdek het ‘bain Nordique’ van Alpha Industries

Alpha Industries lanceerde op Batibouw eerder dit jaar de ‘bain Nordique’ houten tobbe. Het getoonde model, op dat moment nog een prototype, is ondertussen afgewerkt en geoptimaliseerd. Dankzij een verbeterde constructie, grotere houtkachel met luchtaanvoer en 30 % meer contactoppervlak met het water kan deze spa de temperatuur van 10°C tot 40°C laten stijgen in minder 3 uur tijd!

De ‘bain Nordique’ is beschikbaar in twee maten (diameter 120 en 180 cm) en verschillende houtsoorten zoals red cedar en thermo ayous. De spa komt standaard met een 125 mm dikke vloer, banken, trap en afvoer. De cover in red cedar en thermo ayous zijn optioneel verkrijgbaar.
Lees verder

De Aura Showroom Benelux is vanaf 10 juni 2020 geopend!

Na weken arbeid en het uitwerken van talloze goede ideeën, was de opening van onze nieuwe showroom gepland op 20 maart. Het coronavirus liet onze grote opening echter in het water vallen. De showroom bleef toe en we mochten als Nederlanders zelfs de gens met België niet meer over.

Gelukkig loopt de lockdown stilaan op z’n eind. We kunnen weer met een gerust hart de weg op en dus ook naar ons oude vertrouwde Oud Turnhout (op ca. 20 km van Eindhoven). Vanaf 10 juni nodigen we jullie dan ook met plezier uit om al het mooie dat Aura te bieden heeft te bezichtigen in onze nieuwe showroom.
Lees verder

DAB presenteert na de E.Swim 150 nu ook de E.Swim 300

DAB heeft naast de E.Swim 150 nu ook de E.swim 300 aan z’n gamma toegevoegd.
Kenmerkend voor deze lijn pompen is dat ze extreem stil zijn en een zeer laag stroomverbruik hebben. Andere kenmerken van deze pompen zijn, dat ze zowel flow- of toerengeregeld kunnen worden. De pompen zijn van alle veiligheidssystemen voorzien en te combineren met bijna elke besturingsunit.

Meer info: https://dabpumps.be/

Ontdek de ZENIT 60 reiniger nu exclusief bij SCP Benelux

Maximale prestaties met minimale inspanning…

De Zenit 60 maakt deel uit van het exclusieve SCP-gamma van elektrische ‘Zenit’ reinigers van Maytronics. Dit model biedt de beste prestaties uit het hele Z-programma System PowerStream. De Zenit 60 neemt de volledige oppervlakte van de kuip onder handen en combineert de Dynamic™ dubbele aandrijfmotor met een multidirectionele wateruitvoer, nauwkeurige navigatiebesturing en verhoogde aanzuigsnelheid.
Lees verder

Pollet Pool Group introduceert de high-end INVER X warmtepomp

De INVER X is zonder twijfel de meest revolutionaire warmtepomp van de afgelopen jaren. INVER X combineert een stille werking met een krachtige turbo. Dat klinkt tegenstrijdig, maar wordt helemaal bewerkstelligd met de lancering van deze warmtepomp. De gloednieuwe lnverTurbo technologie bouwt verder op de intussen alom geprezen Full-inverter technologie. Aan de optimalisatie van de techniek gaat 5 jaar intensieve ontwikkeling vooraf. Met de nieuwe lnverTurbo geniet je van een snellere opwarming, een lagere elektriciteitsrekening én een fluisterstille werking. Kortom: INVER X is intelligente zwembadtechnologie op zijn best.
Lees verder

Minder onderhoud, grotere kostenbesparing! Slimme oplossingen by Hayward

Maak je het leven gemakkelijk met de slimme oplossingen die Hayward voor je zwembad biedt. Ontdek de app Poolwatch waarmee je alle toestellen gemakkelijk kunt programmeren. Controleer in real time de parameters van je zwembad (temperatuur, pH, ORP, filterduur …) en pas je instellingen naargelang de omstandigheden aan.
Met onze oplossingen voor waterbehandeling, Control Station en AquaRite +, win je tijd en optimaliseer je het energieverbruik.
Lees verder

FITT B-Active: beschermende verpakking voor transport en opslag

Na een gedwongen inactiviteit proberen we geleidelijk weer ons normale ritme terug te vinden. Vele sectoren zijn weer op volle kracht bezig, ook de bouwsector.
Om te kunnen garanderen dat de FITT B-Active Flex en de FITT B-Active Rigid, beide voor ingebouwde zwembaden, onbeschadigd en in perfecte toestand op de bouwwerf aankomen, heeft FITT een speciale verpakking op punt gesteld die de slangen tijdens het transport en de opslag beschermt.
Lees verder

Distripond laat je kennis maken met het plezier van micro-tuinieren dankzij de nieuwe Flex Garden van ECO-oh!

Heb je een kleine of een grote tuin? Ontdek het plezier van micro-tuinieren bij jouw thuis! Deze gloednieuwe ‘planters’ van ECO-oh zijn maar liefst verkrijgbaar in vier verschillende vormen die vertrekken van één basisvorm. Daarnaast kan je ook kiezen uit twee verschillende hoogtes.

De Flex Garden is eenvoudig zelf te monteren. Deze moestuinbak is gemaakt uit 100% gerecycled plastic afval en nadien volledig recyclebaar. Milieuvriendelijk, weersbestendig, splinter-, onderhouds- en rotvrij. Een duurzaam alternatief voor hout. De Flex Garden garandeert jarenlang tuinplezier.
Lees verder

American Pool en PCFR: Online automatisering voor het onderhoud van zwembaden met PoolCop

American Pool en PCFR beseffen dat het zwembadonderhoud het beste wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en goed opgeleide vakmensen om gezond zwembadwater en de veiligheid in en rond het zwembad kunnen garanderen. Daarom starten ze deze zomer met een partnership om de veiligheid van zwembadgebruikers te verhogen en een zo goed mogelijke werking van het zwembad te waarborgen volgens de regels van de lokale en nationale overheden.
Lees verder