Digi Consult: waar wij in geloven? Innovatie!

 

Digi Consult is een snel groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met het optimaliseren van uw documentenstroom. In vele gevallen begint dit met papieren documenten digitaal te maken. Vroeg of laat komt er bij de optimalisatie een scanner, printer of copier aan te pas van het merk Ricoh waarvoor wij de grootste partner zijn in Vlaanderen. Wilt u deze documenten presenteren en bewerken, dan kan dat uiteraard via een beamer, ‘digitaal whiteboard’ of ‘interactieve LED’.


Lees verder

BSPA: een slimme digitale oplossing

Ondanks huidige coronamaatregelen toch 250 personen aanwezig op galadiner van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer”

In deze tijden kom je er niet zomaar mee weg, een galadiner organiseren voor 250 personen. Toch is ZwembadenPlus magazine in samenwerking met de beroepsvereniging BSPA hierin geslaagd tijdens het jaarlijkse gala van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer”. En dat op een wel heel slimme manier.

Lees verder

Pompen met variabele snelheid van Hayward: stil, rendabel en uitstekende filtering

Waarom kiezen voor een pomp met variabele snelheid van Hayward?

Pompen met variabele snelheid van Hayward zijn opmerkelijk stil wanneer ze op lage snelheid draaien. De hoge snelheden worden bovendien enkel gebruikt wanneer er teruggespoeld moet worden. Het grote voordeel van dit soort pompen is dat ze permanent op lage snelheid kunnen draaien. Daardoor wordt tot 85% bespaard op het elektriciteitsverbruik. Omdat ze 24 uur op 24 draaien, zijn ze zeer efficiënt en wordt het water continu gefilterd en behandeld.

Lees verder

BINDER: waarom een turbinezweminstallatie beter is

Wie zich een tegenstroomzweminstallatie wil aanschaffen, heeft de keuze tussen systemen die door pompen of door turbines worden aangedreven. In een directe vergelijking scoren de installaties met turbineaandrijving het beste.

Door middel van pompen aangedreven tegenstroominstallaties lijken op het eerste zicht goedkoper dan de gepatenteerde tegenstroominstallaties van BINDER. Die indruk bedriegt echter. Bij de inbouw van het pompmechanisme ontstaan immer vaak extra kosten, waarvan geen sprake is in het geval van turbines. Lees verder

SCP BENELUX CATALOGUS 2021 – Ontdek vanaf januari onze nieuwe catalogus voor professionals!

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat de nieuwe algemene catalogus 2021 SCP Benelux in januari beschikbaar zal zijn.

Deze catalogus, uitsluitend voor zwembadprofessionals, omvat onder andere nieuwe producten van onze partner-leveranciers Hayward, Pentair, Maytronics, ACIS, CCEI, uwe, PCFR en AquaFinesse. U vindt hierin tevens nieuwe producten in de SCP PRIVATE LABELS assortimenten ‘GardenPAC’ et ‘GardenAir’.

Lees verder