Gezond groen in de wellness

Meer groen in het interieur. Het is een uit Amerika en Engeland overgewaaide trend die ook in de Benelux niet meer te negeren valt. Je ziet hem terug in woonhuizen en bedrijfsgebouwen, maar bijvoorbeeld ook in de gezondheidszorg. Vreemd is dat niet, want groen is gezond en geeft mensen een goed gevoel. Ideaal dus voor toepassing in de wellnesswereld! We spraken interieurontwerper Lianne Bongers over haar specialisatie: ontwerpen met de natuur als basis.

Lees verder

HAYWARD: met Kripsol krijgt je zwembad een nieuwe dimensie!

Kripsol®, een Spaans merk, sinds 2016 overgenomen door Hayward®, bezit een stevige reputatie op vlak van filtratie met pompen en filters van een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Kripsol® positioneert zich in een nieuwe dimensie en biedt nu een complete en geconnecteerde oplossing aan met het Pro-Line gamma, speciaal ontworpen voor zwembadprofessionals.

Lees verder

Met Cedral Terrace, altijd kwaliteit op het terras

Als zwembadbouwer en tuinprofessional is het altijd de grote uitdaging om te komen tot een natuurlijk totaalplaatje dat klopt. Daarbij zijn tuin- en zwembadterrassen belangrijke dominostenen die juist moeten vallen. Want als die puzzel past, dan zorgt dat bij de bewoners voor een goed (buiten)gevoel. Het is dan echt thuiskomen in hun groene oase die iets heeft van een luxe openluchtwoonkamer.  

Lees verder

Help, het gaat mis!

VIJF VALKUILEN BIJ HET AANBRENGEN VAN WELLNESSVOORZIENINGEN
 Overweeg je een wellnesscentrum of privéspa te openen? Ben je een zwembadbouwer die zich (verder) wil bekwamen in de installatie van wellnessvoorzieningen? Of een professional in een aanverwant vakgebied die zijn klanten voor dure fouten wil behoeden? Doe je voordeel met de jarenlange ervaring van Relex, Alpha Industries en VSB Wellness, waar kwaliteit en service een vanzelfsprekendheid zijn. We vroegen deze experts naar dé zeven valkuilen bij het aanbrengen van wellnessvoorzieningen.

Lees verder

Maak je klaar voor Belgian Pool Day 2022

Belgian Pool Day vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 maart 2022 van 9.00 tot 17.00 uur.

Deze collectieve opendeurdag wordt georganiseerd door de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals (BFZ) met als doel om toekomstige klanten te ontvangen en mensen met zwembadplannen te motiveren om die bij een erkende en betrouwbare zwembadbouwer te laten uitvoeren.

Lees verder