Cedral: antislip bij het zwembad

Als professional krijg je dagelijks de vraag om het groene totaalplaatje te bekronen met zwemgelegenheid. Voor het bijhorende terras heb je dan enkele bekommernissen. Het resultaat moet mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Maar de klant wil ook zo min mogelijk risico lopen op ongelukkige uitschuivers, wat ons brengt bij het hoge antislipvermogen van de Cedral terrasplanken.

Lees verder

De evolutie van FITT in de zwembadsector

Leidingen spelen een fundamentele rol bij de aanleg van inbouw zwembadsystemen. De leidingen moeten niet alleen een constante stroom gezuiverd water garanderen, ze moeten ook bestand zijn tegen extreem veeleisende omstandigheden. In de eerste plaats moeten zij weerstaan aan de verbrijzelingskracht van de mechanische druk van de grond die hen bedekt en vervolgens aan chemische reacties van ontsmettingsmiddelen zoals chloor. Ten slotte moeten zij zich aanpassen aan de verzakking van de structuur die breuken en waterlekken kan veroorzaken.

Lees verder

SCP presenteert: SUPERPOOL POMPEN

Pomp met variabele snelheid – exclusief SCP

Model SUPER POOL II VSTD
Energie-efficiënte pomp by Hayward, tot 1,5 pk.

Voorzien van een ingebouwde controller met tiptoetsen, een motor met permanente magneet voor meer efficiëntie en 3 programmeerbare snelheden in stappen van 20 RPM. Deze stille pomp is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Lees verder