Aquadeck®: close… to be perfect

Aquadeck, onderdeel van de Belgische Pollet Pool Group, is al ruim twintig jaar een toonaangevende fabrikant van automatische afdeksystemen voor zwembaden. Met zorg en vakmanschap produceert het bedrijf uit Budel (Nederland) in huis lamellen afdekkingen van topkwaliteit. Aquadeck is altijd op zoek naar de beste en mooiste materialen, ontwikkelt de slimste constructies en gebruikt de veiligste componenten. Maar innovatie is nooit eindig: het kan altijd nog beter, slimmer of mooier, stelt sales manager Angela Velings.

Lees verder

Mis onze “Benelux Poolfair summit 2023” niet!

CF Group en zijn Benelux-dochterondernemingen zijn verheugd de terugkeer van de fysieke Poolfair in 2023 aan te kondigen. Hoewel de digitale editie een groot succes was (mede dankzij de vele professionals die het platform bezochten), zorgt het einde van de coronacrisis ervoor dat we weer in het echt kunnen samenkomen voor dit belangrijke evenement in de zwembad- en wellnessbranche.

Lees verder

Het was een vroege Kerst bij SCP Benelux

Een formule die evolueert en steeds professioneler wordt, tot grote vreugde van onze klanten en onze leverancierspartners.

Ondanks een onderbreking van twee jaar wegens de coronacrisis, maar dankzij het succes van de vorige edities en een formule die gezelligheid combineert met technische ontdekkingen, nodigde SCP Benelux zijn klanten uit voor de jaarlijkse Open Dag in zijn vestiging te Zaventem.

Lees verder