En de winnaars zijn …

‘Digitaal’ galadiner van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer” brengt de sector samen zonder besmettingsgevaar!

Zo’n 250 zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwers en andere professionals, logden zich afgelopen vrijdagavond 3 december 2021 in voor een livestream van de huldiging. Tijdens het gala werden de winnaars getrakteerd op een culinaire galadinerbox, samengesteld door het Hof te Rhode. Alle aanwezigen konden dus vanuit de veiligheid van hun eigen woning genieten van enkele overheerlijke gerechten.

Lees verder

Architecturale pareltjes

Een wereldreis zat er afgelopen jaar niet echt in. Maar dat wil niet zeggen dat we je niet kunnen laten wegdromen naar verre oorden. In dit artikel lichten we de mooiste zwembaden van over heel de wereld uit. Deze architecturale pareltjes dienen niet alleen ter inspiratie voor je volgende reisje. Maar des te meer voor je voor toekomstige projecten. Knappe staaltjes vakmanschap, succesvolle samenwerkingen met architecten en locaties om van weg te dromen. In dit artikel bestaan er eventjes geen grenzen meer. 

Lees verder

Dossier elektrische depannage!

Enkele basisprincipes om elektrische storingen te herstellen
Over het algemeen vormen zwembadprofessionals een hele diverse groep van vakspecialisten. Zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwers komen namelijk uit de meest verschillende beroepsdisciplines. De kennis van elektriciteit is daardoor zeer wisselend. In dit artikel bekijken we de basisprincipes die gelden wanneer elektrische storingen hersteld moeten worden. Natuurlijk moeten we je eraan herinneren dat er elk jaar doden vallen door elektriciteit! We zullen je daarom ook even op de essentiële veiligheidsmaatregelen wijzen.

Lees verder