Digi Consult maakt van je home office een aangename werkplek

Werk je momenteel van thuis uit? Telewerk is een hot topic. Ons hele land ligt plat en drijft vele bedrijven en organisaties tot het uiterste. Thuiswerk is de nieuwe norm. Net daarom klinkt bij Digi Consult de boodschap om ons te wapenen voor de toekomst.

We krijgen enorm veel vragen over onze digitale oplossingen om thuiswerk efficiënter te maken. Een digitale werkomgeving die medewerkers ondersteunt om van thuis uit te werken is perfect mogelijk. Een interactief scherm, waarop u heel eenvoudig digitale notities maakt en deelt met collega’s, aangevuld met een camera die de volledige (vergader)ruimte in beeld brengt, maken uw home office compleet. Ook eenvoudig printen en scannen mogen absoluut niet ontbreken. De stap zetten naar interactief en digitaal kan perfect bij u thuis.
Lees verder

PoolCop Genesis: de laatste nieuwigheid in het assortiment van PoolCop

Steeds vaker zien we klanten die ervan dromen om hun zwembad online te beheren, die graag een perfecte waterkwaliteit willen hebben, die de stress die het zwembadbeheer met zich meebrengt, willen verminderen en die tegelijk de kosten daarvan willen verlagen.

PCFR wil deze droom in vervulling doen gaan en heeft daarom PoolCop Genesis gelanceerd om klanten de eerste stap te laten doen naar online automatisering van hun zwembad.
Lees verder

AFM® wordt alsmaar beter!

In oktober 2020 lanceerde Dryden Aqua AFM® ng “Grade 2” dat eveneens “hydrofoob” is en dat in een nieuwe configuratie toegepast zal worden.
Het geactiveerde filtermateriaal kan gebruikt worden als volgt:

Voor filters kleiner dan < ⌀ 800mm:
50% AFM® ng Grade 1 en 50% AFM® ng Grade 2.

Voor filters groter dan (> ⌀ 800mm):
AFM® Grade 3 zal gebruikt blijven worden om pompzeven mee af te dekken en om binnen in de filter een goede waterverdeling te garanderen.
Lees verder

CF Dome, een opblaasbare overkapping voor zwembaden in opbouw. Exclusief bij CF-Group Benelux

Voer je werken in alle veiligheid uit en bescherm je tegen koude, regen en wind
Deze werfoverkapping is gemakkelijk op te zetten. Daarna kan ze in minder dan 5 minuten door 2 personen worden opgeblazen.
Ze past zich aan verschillende zwembadafmetingen aan.
De aanblazers zijn in de structuur geïntegreerd en verdelen de lucht gelijkmatig over het hele oppervlak. Zo wordt gegarandeerd dat de overkapping strak opgeblazen wordt.
De overkapping heeft twee toegangen waarlangs het zwembad bereikbaar is.
Lees verder

FITT B-ACTIVE Rigid, de buis in PVC-A die schokbestendig en bovendien gemakkelijk te installeren is

FITT B-Active Rigid is de buis in PVC-A van FITT die je zwembad vanaf de bouw en gedurende zijn hele gebruiksduur van lekken vrijwaart: ze is bestendig tegen schokken door onvoorzichtige handelingen en ze past zich aan aan zettingen van de bodem. Dat maakt het gemakkelijk en veilig om ze te installeren.

FITT B-Active Rigid is een buis in PVC-A met een drielagige structuur. Ze wordt geproduceerd met de Shock Wave-technologie die garandeert dat de schokweerstand meer dan 40 keer hoger is dan vereist is volgens testmethodes die in de EN ISO 1452 voorgeschreven zijn.
Lees verder

BINDER: de perfecte trainingsinstallatie

Triatleten stellen de door turbines aangedreven tegenstroominstallaties van BINDER op prijs omdat de opgewekte stroming ideale omstandigheden biedt voor zwemtrainingen. Bekende sporters optimaliseren hun zwemstijl met behulp van deze installaties.

Het systeem is zowel geschikt voor nieuwe alsook voor bestaande zwembaden en kan snel geïnstalleerd worden.
Lees verder

Fluidra presenteert OCTEO 

OCTEO, de nieuwe designpoten voor de bovengrondse oprolsystemen van AstralPool, geven je zwembad een moderne touch.
OCTEO is helemaal made in France. De designpoten zijn ontworpen in samenwerking met een designer. De moderne, stijlvolle & luchtige vormgeving is tijdloos. En de vier gecombineerde kleuren zijn volkomen in harmonie met de trendboeken die in de decoratiesector zijn ontwikkeld. OCTEO is een gemotoriseerd oprolsysteem met eindstop en elektrolysecontrole, geschikt voor zwembaden tot maximaal 7,5 x 17m.
Lees verder

Ontdek Alpha Home, de nieuwste sauna-oven van Alpha Industries! 

Met trots meldt Alpha Industries de geboorte van haar jongste telg in de familie van sauna-ovens: de Alpha Home. Deze vrijstaande oven is volledig in eigen huis ontwikkeld en wordt ook in huis geproduceerd.

Na de Alpha Heat wandoven, die Alpha Industries al meer dan 30 jaar zelf produceert, was een nieuwe sauna-oven een logische volgende stap voor het bedrijf.
Lees verder