Nu aan € 10 korting: woontuinbijbel IN+OUTDOOR LIVING DELUXE

IN+OUTDOOR LIVING DELUXE is het 39e woontuinboek van lifestyle journalist en tv-presentator Patrick Retour. “Hiermee lever ik het bewijs dat je perfect kunt komen tot een blending van duurzaam en stijlvol.

Bestel nu aan € 10 korting!

Met dit boek willen we je graag onderdompelen in het buitenleven en tonen hoe mooi het is als de woning en het groengebeuren organisch en toch gestroomlijnd in dialoog gaan. “En dit zonder de wereld geweld aan te doen. Pluk de dag en geniet elke seconde met volle teugen van ’t leven. Op verantwoorde wijze, binnen èn buiten!”

Lees verder

Ontdek de voordelen van UV-C technologie met bluedrops

Om op en top van het zwembad te genieten zijn kristalhelder en hygiënisch water vereist. Een steeds populairder wordende innovatieve oplossing voor een optimale waterkwaliteit is het gebruik van ultraviolette (uv) stralen. Deze natuurlijke en chemicaliënvrije methode verbetert niet alleen de helderheid van het water, maar bevordert ook de gezondheid van de zwemomgeving.

Lees verder

Zwembadarchitectuur op hoog niveau: Jamina House

Het sculpturale zwembad van Jamina House neemt ons mee naar het verre Argentinië. De opvallende waterpartij speelt een prominente rol in het architecturale ontwerp van het gebouw en lijkt een beetje op een schip dat veilig is aangemeerd in de haven van het prachtige huis. Omringd door het weelderig groen aan de rand van de stad Carilo in de provincie Buenos Aires, is een zwembeurt hier een bijzonder ontspannende ervaring.

Lees verder

Christmas at the Beach – Kerstmis in de Tropen bij SCP Benelux

Op 14 december 2023 hebben we bij SCP Benelux met veel plezier onze jaarlijkse Open Dag georganiseerd voor onze klanten en belangrijkste leveranciers. Het werd een prachtig evenement doordrenkt met kerstsfeer op het strand en aangepaste catering. Het is een formule die steeds meer succes kent en de unieke kenmerken van SCP Benelux uitspeelt, zijnde professionaliteit en vriendelijkheid. En dat allemaal in onze vestiging te Zaventem.

Lees verder

Project in de kijker: wellnesscentrum Thermen R zit er warm bij dankzij Digipool ®

Het wellnesscentrum Thermen R in Roeselare geniet nu van warme waterpartijen dankzij de installatie van vijf slimme Digipool®-units. Deze intelligente, koppelbare verwarmingsunits worden gebruikt om het zwembad- en spawater op een uiterst duurzame en efficiënte manier op te warmen. Ze zijn ontworpen door Digipool® op basis van warmtepompen.

Lees verder

Het hydraulisch systeem van overloopzwembaden

Een overloopzwembad of spiegelzwembad is een streling voor het oog. Op hydraulisch vlak heeft een overloopzwembad evenveel nood aan filtratie als een traditioneel zwembad. Maar om een overloop over de volledige oppervlakte te verzekeren moet het debiet (de volumesnelheid) wel groter zijn. Daarom behandelen we in dit artikel de volgende vragen. Hoeveel groter moet het debiet zijn? Verbruiken overloopzwembaden meer? En kunnen pompen met een variabele snelheid een hoger verbruik verminderen?

Lees verder