Aquadeck: een passie voor afdeksystemen

Bij Aquadeck® leeft de passie voor zwembaden en afdekkingen. Wij zien de afdekking als het meest bepalende onderdeel van een zwembad. Met zorg en vakmanschap, produceren we in huis lamellenafdekkingen van topkwaliteit. Dankzij die passie en kunde is Aquadeck al 25 jaar een toonaangevend fabrikant van automatische afdeksystemen.  

Een Aquadeck biedt jouw klant een betrouwbare, op maat gemaakte oplossing om het zwembad af te dekken. Daarnaast levert een Aquadeck een aanzienlijke energie- en waterbesparing op en de solar lamellen verwarmen gratis het zwembadwater. Als kers op de taart, ziet het er ook nog eens geweldig uit en geeft het elke tuin extra cachet!

Onze belangrijkste partner? Dat ben jij, de zwembadbouwer. Elke dag ga jij met onze producten aan de slag. Samen volgen we de trends en gaan we op zoek naar vernieuwingen, want innovatie is nooit eindig. Het kan altijd nog beter, slimmer of mooier. Daarom lanceert Aquadeck ook dit jaar een reeks nieuwigheden. We zetten ze met plezier voor je op een rijtje:

Lees verder

Bespaar 15.000 liter water met de SwimClear™-patroonfilters van Hayward

De SwimClear™-patroonfilters van Hayward zijn twee keer zo effectief als een traditionele zandfilter en vangt zelfs het fijnste vuil op (20-25 micron). Met een filteroppervlak tot wel 63 m² bieden deze patroonfilters een uiterst ruime opslagcapaciteit. Bovendien is terugspoelen niet nodig, wat resulteert in duizenden liters water die jaarlijks niet in het riool terechtkomen en een aanzienlijke besparing op chemicaliën met zich meebrengt. Door een patroonfilter te koppelen aan een pomp met variabel toerental kunnen de rendementen nog verder worden verhoogd.

Lees verder

Zwembadarchitectuur op hoog niveau: Aura Skypool in Dubai

Hoogste, grootste, diepste: Dubai staat bekend om zijn vele records, waaronder de Burj Khalifa – ’s werelds hoogste wolkenkrabber. Of het indrukwekkende Deep Dive Dubai – ’s werelds diepste zwembad dat maar liefst 60 meter diep is en is ontworpen als een onderwaterstad. Een nieuwe toevoeging aan deze lijst is de Aura Skypool, een 360° infinityzwembad dat zich op 200 meter hoogte rond de 50ste verdieping wikkelt van de Nakheel’s Palm Tower op de Palm Jumeirah-archipel.

Lees verder

Ontdek het nieuwe gamma van T&A Group: een overzicht van innovatie en kwaliteit

Met trots stelt T&A de nieuwste brochure voor, waarin ze het hele nieuwe gamma aan zwembadafdekkingen presenteren. Bij T&A streeft men altijd naar innovatie en kwaliteit, en deze nieuwe brochure is daar geen uitzondering op. Ontdek de nieuwste systemen en lamellen waarmee jij je klant een nog completer gamma aan afdekkingsmogelijkheden zal kunnen aanbieden.

Lees verder

Distri Pond: de recyclage-weg van Ecolat (en alle andere Ecoo-poducten)

Distri Pond is de trotse verdeler van Ecoo-producten omdat ze op een duurzame wijze plastic een tweede leven geven. Stap voor stap groeide Ecoo doorheen de jaren van een reconversieproject tot een koploper van de circulaire economie.

In de jaren 80 sloten de laatste mijnen in Limburg. Om werkgelegenheid te behouden en technologische kennis te borgen, werden verschillende reconversieprojecten opgestart. In die periode heerste de consumptiemaatschappij die zorgde voor een groeiende afvalberg door het toenemend aantal plastic verpakkingen. Tegelijkertijd was er een verhoogd ecologisch bewustzijn. De oplossing volgens de oprichters van Ecoo: burgers leren hun huishoudelijk plastic afval te sorteren en deze vervolgens te recycleren.

Lees verder

Goud voor Alpha Industries – Een wellnessreis van kleur en ontspanning

Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 23/24’ – Goud in de categorie Wellness@home.

Van de warmte van de Finse sauna tot de verfrissende koelte van de ijsgrot, met een tussenstop bij de infraroodstralers en een ontspannend moment in het stoombad, deze betoverende privéwellness neemt je mee op een reis van kleur en ontspanning. Elke unit is een kunstwerk op zichzelf.

Lees verder

Boordevol nieuwe inzichten: lees de nieuwste editie van CG Concept

Het nieuwe vakmagazine is er, en dat in een nieuw jasje! CG Concept is voortaan het groenmagazine voor openbare, semi-openbare en particuliere ruimten. Naast de vertrouwde vaste rubrieken, verbinden we artikels voortaan aan een van deze drie overkoepelende thema’s. In deze eerste editie van 2024 besteden we bovendien extra aandacht aan het thema gras.

Lees verder

Ga GRATIS naar de ZwembadBranche Dag in Mechelen

Op dinsdag 23 april 2024 gaat de nieuwe Belgische vakbeurs Zwembadbranche Dag door in de Nekkerhal in Mechelen. Het wordt een niet te missen evenement voor professionals in de zwembadsector in België. Je maakt er kennis met nieuwe producten, diensten en leveranciers. Je hebt de mogelijkheid om verschillende workshops bij te wonen en er worden tal van inspirerende ‘talks’ georganiseerd. Zo ben jij op één dag weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En last but not least … Een bezoek aan de ZwembadBranche Dag kost helemaal niets. De toegang tot de beurs, alle workshops, hapjes, drankjes en zelfs de parking is helemaal gratis.

Lees verder