Ontdek PPG Academy: sterke technische opleidingen voor zwembadbouwers

Zit je met een nieuwbouw- of renovatieproject? PPG Belgium is er om zwembadbouwers en andere professionals in de sector te ondersteunen. Met onze uitgebreide technische kennis proberen we zo dicht mogelijk bij de klanten te staan. Kortom, #SupportingPoolBuilders is onze missie. Naast een goede service, kwalitatieve producten en een uitgebreid aanbod, gaan we nog een stapje verder om deze missie waar te maken. Met de lancering van ‘PPG Academy’ willen we de zwembadbouwer nog beter van dienst zijn.

Lees verder

Piscine Global: reduceren van de gevolgen voor het milieu van particuliere en openbare zwembaden

Optimalisering van water- en energieverbruik, afvalbeheer, een nieuwe aanpak van waterbehandeling, de uitdaging van renovatie en onderhoud van zwembaden… Duurzame ontwikkeling is een problematiek die ons vandaag nauw aan het hart ligt. Zwembadprofessionals zijn zich hiervan bewust en spannen zich in om de milieueffecten van particuliere en openbare zwembaden te verminderen, hetzij door middel van technologie, hetzij door nieuwe benaderingen en toepassingen.

Lees verder

CF Group: Poolfino zwembaden vinden zichzelf opnieuw uit met Bluefino

Om het merk op de Europese zwembadmarkt te vernieuwen en te verstevigen, heet Poolfino voortaan Bluefino.  Bluefino (voorheen Poolfino), opgericht in 2014 door CF Group, is een merk van geprefabriceerde polypropyleen zwembaden. Eerder op de Belgische en Luxemburgse markt gebracht, heeft het in de loop der jaren een sterke groei doorgemaakt.

Lees verder